Ābolu keksiņi ar mandelēm

90136_PhotoNews

Sastāvs:

200 g cukura
115 ml augu eļļas
2 olas
1 ēdk. cepamā pulvera
230 g miltu
300-350 g ābolu

Apkaisīšanai:

40 g mandeļu
10 g cukura

Lasi vēl:
Ārstējamies un uzlabojam savu veselību ar riekstiem!
Siltie salāti ar garnelēm, omleti un ciedru riekstiem
Sacepums ar zilo sieru un riekstiem

Pagatavošana:

Miltus izsijājiet un sajauciet ar cepamo pulveri. Ābolus notīriet un sarīvējiet uz smalkās dārzeņu rīves. Olas sakuliet kopā ar eļļu un cukuru- pievienojiet sarīvētos ābolus. Pieberiet klāt miltu maisījumu, kārtīgi samaisiet. Mīklu pildiet mafinu formiņās 2/3.

Riekstus sasmalciniet un sajauciet kopā ar cukuru. Jo smalkāki būs rieksti, jo labāk tie turēsies pie kēksiņiem.

Pārbērt kēksus ar riekstu maisījumu un likt, iepriekš uzsildītā, cepeškrāsnī 180 grādos 30-35 minūtes.
No sagatavotā daudzuma sanāca 12 kēksiņi.

Labu apetīti!

Komentē
loading...
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account