90136_PhotoNews

Sastāvs:

200 g cukura
115 ml augu eļļas
2 olas
1 ēdk. cepamā pulvera
230 g miltu
300-350 g ābolu

Apkaisīšanai:

40 g mandeļu
10 g cukura

Miltus izsijājiet un sajauciet ar cepamo pulveri. Ābolus notīriet un sarīvējiet uz smalkās dārzeņu rīves. Olas sakuliet kopā ar eļļu un cukuru- pievienojiet sarīvētos ābolus. Pieberiet klāt miltu maisījumu, kārtīgi samaisiet. Mīklu pildiet mafinu formiņās 2/3.

Pagatavošana:

Riekstus sasmalciniet un sajauciet kopā ar cukuru. Jo smalkāki būs rieksti, jo labāk tie turēsies pie kēksiņiem.

Pārbērt kēksus ar riekstu maisījumu un likt, iepriekš uzsildītā, cepeškrāsnī 180 grādos 30-35 minūtes.
No sagatavotā daudzuma sanāca 12 kēksiņi.

Labu apetīti!

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?