Ar sieru un vistu pildīti šampinjoni

Sausage-and-Cheese-Stuffed-Mushrooms-10-1024x683

Sastāvdaļas:

500 g vistas filejas
60 g fetas siera
10 lieli šampinjoni
4 ēdamkarotes skābā krējuma
1 ēdamkarote miltu
1/2 glāze sasmalcināta mocarellas siera
pētersīļi
pipari
sāls
1 ēdamkarote eļļas

Lasi vēl: 
Gardi salāti ar vistu un šampinjoniem
Mazsālīti šampinjoni. Pārsteidz savus viesus un ģimeni ar kaut ko ļoti garšīgu!
Vienkārša uzkoda – grillēti šampinjoni

Pagatavošana:

1. Nomazgā un nosusina šampinjonus, ar asu nazi iegriež un izņem kātiņus. Pannā ieklāj cepamo papīru, uz tā izliek šampinjonus ar cepurīti uz leju.
2. Sīki sagriež vistas fileju. Uzkarsē pannu ar eļļu uz vidējas uguns, apcep vistas fileju apm. 5 min. ik pa laikam apmaisot.
3. Kamēr vista cepas, sīki sagriež sēņu kātiņus, pievieno vistai un gatavo vēl 5 min. periodiski apmaisot.
4. Samaisa miltus ar krējumu. Samazina uguni un ielej krējumu pannā ar vistu. Sāla, piparo un apmaisa. Sautē vēl 8-10 min.kamēr maisījums sabiezē, tad noņem no uguns, lai atdziest.
5. Kamēr maisījums dziest, uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādos.
6. Fetas sieru sarīvē un samaisa ar vistu un sēnēm. Pievieno sīki sakapātus pētersīļus.
7. Izmantojot 2 ēdamkarotes, vienmērīgi sadala pildījumu šampinjonu cepurītēs. Pa virsu uzkaisa nedaudz sasmalcinātas mocarellas.
8. Cep cepeškrāsnī 15-20 min., pēc tam nedaudz atdzesē un pasniedz.

Labu apetīti!

Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account