0_5eb5f_2a84e6bf_XL

Sastāvdaļas:
Mīkla:
– 1 iebiezinātā piena bundža
– 1 ola
– 1 tējkarote sodas
– 470-500 g miltu
Olu krēms:
– 500 ml piena
– 2 olas
– 1 ēdamkarote cukura
– 1 vaniļas cukura paciņa
– 2 ēdamkarotes miltu
– 200 g sviesta

Pagatavošana:

1. No sākuma pagatavo krēmu: sajauc pienu, olas, cukuru, vaniļas cukuru, miltus un silda. Kad masa sabiezē, pievieno sviestu un ļauj atdzist.
2. Sajauc iebiezināto pienu, olu, sodu, miltus, mīca elastīgu mīklu, sadala pa daļām. Tad izrullē plānā slāni pannas formā, sadursta ar dakšiņu un cep bez eļļas no abām pusēm.
3. Kārtas vajag apgriezt, kamēr tās ir siltas. Pēc tam starp kārtām smērē krēmu un apkaisa ar drupatām. Rezultātu ieliek ledusskapī uz 2 stundām.

Labu apetīti!

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?