Potato and onion gratin with rosemary, in warm light.

Potato and onion gratin with rosemary, in warm light.

Sastāvs:
– Kartupeļi
– Sīpoli
– Tomāti
– Siers
– Majonēze
– Sāls
– Produktu daudzums jūsu brīva izvēle un gaumes lieta.

Lasi vēl:
Cepti kartupeļi lieliskā siera mērcē
Kartupeļu ”gliemežvāciņi”
Maigie tefteļi ar kartupeļiem

Pagatavošana:

1. Uzsildām cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
2. Sagriežam kartupeļus pusapļos.
3. Sīpolus sagriežam pusapļos.
4. Kartupeļus sajaucam kopā ar sīpoliem un nedaudz majonēzes, pasālām un izliekam cepeštraukā.
5. Tomātus sagriežam plānos apļos un kārtojam pa virsu kartupeļiem un sīpoliem.
6. Ielejam nedaudz ūdeni, apsedzam ar foliju un liekam cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.
7. Sarīvējam sieru.
8. Izņemam kartupeļus no cepeškrāsns, noņemam foliju un pārkaisām sieru. Uzgriežam temperatūru līdz 220 grādiem un liekam cepties 10-15 minūtes.

Lai labi garšo!

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?