DSC_0002-e1427559473281

Sastāvdaļas:

1 glāze cukura
1 ola
1 glāze kefīrs
3 ēdamkarotes sviesta
¼ tējkarotes sāls
1,5 glāze kviešu milti.
1 tējkarote sodas
1 tējkarote sauso sinepju

Pagatavošanas laiks – 50 minūtes.

Instrukcija:

1. Olu saputo ar glāzi cukura, pievienot glāzi kefīra, trīs ēdamkarotes iepriekš izkausētā sviesta.
2. Iegūtajā maisījumā iebērt ceturtdaļu tējkarotes sāls un pusotru glāzi miltu. Iejaukt mīklu līdz tā paliek kā biezs krējums.
3. Atsevišķi sajaukt tējkaroti sodas un tējkaroti sausu sinepju. Pievienot ūdeni – trīs tējkarotes. Pievienot mīklai, labi samaisīt.
4.Izliet mīklu formā, likt iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī, cept vidējā temperatūrā apmēram pusstundu.
Sviestu var aizstāt ar margarīnu cepšanai.

Komentē
1 komentārs
  1. Jānis 1 gads ago

    Un kā izkausēt margarīnu?

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

or

Log in with your credentials

Forgot your details?

X