123070951_5

Sastāvdaļas:

  • 1 kg nelielu gurķu
  • 1 l gāzēta minerālūdens
  • 2 ēdk. sāls
  • 1 ēdk. cukura
  • 3 ķiploku daiviņas
  • buntīte diļļu

Pagatavošana:

Trauka dibenā liekat pusi no diļļu daudzuma (noteikti pirms tam dilles nomazgājiet)

Gurķus nomazgājiet, nogrieziet galiņus un cieši sakārtojat traukā.

Virs gurķiem kārtojiet otru diļļu daļu un smalki sakapātus ķiplokus.

Izšķīdiniet sāli minerālūdenī un pārlejiet gurķus tā, lai tie būtu pilnībā pārklāti ar marinādi.

Gurķus liekat ledusskapī. Ēst jau var pēc 12-14 stundām.

avots: vk.com

 

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?