Ātri un garšīgi! Kraukšķīgi mazsālītie gurķi minerālūdens marinādē

123070951_5

Sastāvdaļas:

  • 1 kg nelielu gurķu
  • 1 l gāzēta minerālūdens
  • 2 ēdk. sāls
  • 1 ēdk. cukura
  • 3 ķiploku daiviņas
  • buntīte diļļu

Pagatavošana:

Trauka dibenā liekat pusi no diļļu daudzuma (noteikti pirms tam dilles nomazgājiet)

Gurķus nomazgājiet, nogrieziet galiņus un cieši sakārtojat traukā.

Virs gurķiem kārtojiet otru diļļu daļu un smalki sakapātus ķiplokus.

Izšķīdiniet sāli minerālūdenī un pārlejiet gurķus tā, lai tie būtu pilnībā pārklāti ar marinādi.

Gurķus liekat ledusskapī. Ēst jau var pēc 12-14 stundām.

avots: vk.com

 

Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account