1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kas jāizdara pirms kāzām: Seši posmi, kuriem jāiziet cauri katram pārim

 

Nav tā, ka tu kādu satiec un uzreiz dodies pie altāra. Attiecības attīstās pakāpeniski. Katrs pakāpiens attiecībās kaut ko nozīmē, un katrā no tiem ir savi pārsteigumi un grūtības. Lūk, seši svarīgi „pakāpieni”:

Pasludināt attiecības par oficiālām

Pienāk brīdis, kad pēc vairākiem randiņiem jūs nonākat līdz sarunai par to, kas starp jums notiek. Galvenais, lai jūsu abu mērķi un domas sakrīt. Jūs runājat par attiecību statusu, varbūt par kopīgu nākotni. Šis ir posms, kurā visbiežāk aizbēg tie, kam no tevis vajag tikai seksu.

Iepazīstināt ar ģimeni

Nav svarīgi vai tu dzīvo ar vecākiem, vai kopmītnēs ar draugiem. Pienāk reiz brīdis, kad tu vēlies (vai varbūt nākas?) savu izredzēto iepazīstināt ar savu ģimeni. Ja vecākiem tava otrā pusīte patīk, tā taču ir laba zīme, vai ne?

Atstāt pie viņa savu zobubirsti

Šis ir ļoti svarīgs punkts. Vienu dienu tu atstāj pie viņa zobubirsti, otru – mājas drēbes, trešo – ķemmi… Šis norāda uz to, ka tu vēlies pie viņa atgriezties un no rītiem pamosties kopā, nevis ieskriet pie viņa vakarā, uz pāris stundiņām, lai pačalotu un nodarbotos ar seksu. Tu jūties brīvi!

Dzīvošana kopā

Pienāk brīdis, kad tu pēkšķi saproti, ka pie viņa mājās pavadi vairāk laika nekā savējās, viņa vannasistabas plaukti ir pārbāzti ar taviem skaistumkopšanas līdzekļiem… Varbūt būtu laiks sākt dzīvot kopā? Jo, lai arī cik daudz laika jūs pavadītu kopā, kopdzīve atklāj vienam par otru daudz jauna.

Pieminēt kāzas

Ir skaidrs, ka jūs mīlat viens otru un to arī nebaidāties atklāt. Nākamā sarunu tēma – kādas katrs no jums iedomājas savas kāzas. Pat, ja pašlaik tas ir tikai teorētiski. Galvenais ir saprast, vai partneri domas un sarunas par šo tēmu nebiedē.

Iegādāties mājdzīvnieku

Daudzi pāri varētu atzīt, ka mājdzīvnieks ģimenē ir gluži kā mazs bērns, par kuru jārūpējas. Tā ir liela atbildība, jaunas zināšanas un rūpes. Pie tam, jums ir arī jāizlemj, kā jūs konkrēto dzīvnieciņu grasāties audzināt, kā barosiet, kas viņu vedīs pastaigās utt.

Šajā brīdī jūs saprotat, vai varat uz partneri paļauties, izrunāties un kopīgi risināt jautājumus, lai nonāktu pie kopīga mērķa un risinājuma.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.