15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Domā un cieni! Attiecību noteikumi, kuri būtu jāiegaumē visām sievietēm

 

Attiecības nav viegla tēma – domā to, dari to, nedari to… Ja noteikumu ir tik daudz, kā saprast svarīgāko? Lūk, kā:

Ja tev šķiet, ka tu nekad nespēsi atrast īstu mīlestību, tu kļūdies. Mēdz būt tā, ka sievietes dzīvē notiek kaut kas, kā dēļ viņām ilgi nākas palikt vienām un pieņemt domu, ka bez vīrieša arī ir labi un var dzīvot pašpietiekami. Taču tas ir tikai veids, kā izvairīties no sirdssāpēm. Ja cilvēks domās pozitīvi, viņam būs lielākas iespējas sastapt patiesu mīlestību.

Ir jātiek vaļā no sliktajiem puišiem. Dažām sievietēm ir tieksme tikties ar vīriešiem, kuri vienmēr sola atzvanīt, bet to neizdara; kuri pastāvīgi melo un tiek manīti uz ielas ar citu sievieti. Kāpēc viņas pacieš šādu izturēšanos pret sevi? Tev ir jāzina, ka tu neesi pelnījusi tādu attieksmi. Visi vīrieši nav tādi.

Mīlēt – nenozīmē kontrolēt. Vēlme pilnībā kontrolēt vīrieti, liek viņam justies kā „mājas arestā”. „Zelta būrītis” var būt ļoti labs, taču jebkurš „ieslodzītais” ik pa laikam grib izkļūt brīvībā. Tas nereti arī kļūst par iemeslu attiecību pārtraukšanai. Ļauj vīrietim tikties ar draugiem, bet pati to laiku veltī sev – apmeklē skaistumkopšanas salonu, satiecies ar draudzenēm vai arī vienkārši mājās paskaties kādu seriālu.

Nekrāp „emocionāli”. Izturies pret partneri ar cieņu. Ja tu visus jociņus un emocionālos pārdzīvojumus atklāsi savam kolēģim, tad, ko tu stāstīsi savam mīļotajam vīrietim, kad atgriezīsies mājās? Varbūt tas izklausās savādi, bet cilvēks, kurš vairāk laika un emociju atvēl „svešiniekiem”, savās attiecībās zaudē. Un nereti tas ir viens no šķiršanās iemesliem.

Nepieļauj kļūdu – neuzskati, ka tev vienmēr ir taisnība. Atzīsti sev, ka ne vienmēr tev ir taisnība. Dažreiz nevēlēšanās atzīt savas kļūdas izpaužzas tajā, ka tu nekad nelūgsi piedošanu pirmā vai arī uzskati, ka tev ir pēdējais vārds sarunā. Iegaumē – atvainošanās neapzīmē vājumu. Attiecībās ir jārod kompromisi.

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.