5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Lasītāja jautā: Kā pareizi valkāt zeķes ar zeķturiem?

 

Portāla Dieviete.lv redakcija saņēma sekojošu vēstuli: „Labdien! Laikam esmu no tām sievietēm, kas maz zina par zeķturiem. Kā tos pareizi valkāt? Cik parocīgi tie ir ikdienā un īpašākos gadījumos (piemēram, seksa laikā, kad vīrietis gribēs, lai zeķturi paliek, bet biksītes, nē)?”, Tamāra

Mūsdienās sievietēm iespējas ir tik plašas, ka ikvienai situācijai var piemeklēt piemērotāko risinājumu. Zeķu daudzveidība ļauj mums valkāt tās jebkādos apstākļos: darbā, svinīgos pasākumos vai lai iekārdinātu vīrieti. Taču svarīgi ir apzināties, kas konkrētajā gadījumā būs piemērotākais. Ja pagājušajā gadsimtā zeķturi bija funkcionāli, tad mūsdienās tos biežāk izmanto kā seksīgas apakšveļas papildinājumu.

Ikdienā un zem pieguļoša apģērba ērtāk būs valkāt zeķes, kuras tiek fiksētas ar silikona lenti. Kombinēt ar zeķturi tādas zeķes nav pieņemts. Šādas zeķes ir jāpērk ar platu  mežģīnes daļu un vairākām silikona jostiņām. Pirms zeķu vilkšanas nevajadzētu lietot eļļainus ķermeņa losjonus, citādi slīdēs nost.

 Ja tādas zeķes nekad agrāk nav tikušas valkātas un kleita/ svārki nav īpaši pieguļoši, var izmantot arī zeķturi. Bet ir jāiegaumē pāris noteikumi:

  • Zeķturiem jābūt elastīgiem un izturīgiem. Labāk izvēlēties jostu ar metāla klipšiem, jo tie ir daudz izturīgāki, nekā plastmasas.
  • Noregulē priekšpusē esošos zeķturus tā, lai tie būtu nedaudz īsāki nekā tie, kas atrodas mugurpusē.
  • No praktiskā viedokļa raugoties, biksītes būtu jāvelk zeķturu jostai pa virsu. Jā, varbūt neizskatās pārāk labi, taču aiziet uz tualeti gan būs daudz ērtāk.
  • Bez zeķturiem parastās zeķes slīdēs nost, tāpēc guļamistabā ir jāizvērtē vai biksītes vispār ir jēga vilkt.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.