3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

6 lietas, kuras vīrieši baidās lūgt savām mīļotajām guļamistabā!

 

Kad runa ir par guļamistabu un tajā notiekošo, daudzi vīrieši vēlas būt karaļi, tomēr arī viņiem ir fantāzijas, par kurām ir bail skaļi runāt. Ne visi ir gatavi runāt par seksuālām tēmām, jo baidās, ka viņu atklātība var aizbiedēt partneri.

Viens no veidiem, kā pastāstīt savai partnerei par seksuālajām fantāzijām, ir pārvērst tās sapnī.. proti, kādu rītu paziņot par naktī redzētu sapni, kur redzēto būtu interesanti realizēt dzīvē. Ja sieviete izskatīsies ieinteresēta, tad – uz priekšu! Taču, ja mīļotā par to smejas vai uzskata, ka esat viegli sajucis prātā, tad – neko darīt! Mēģināts nebija zaudēts.

Ja dalīties ar savu dāmu seksuālajās fantāzijās ir grūti, tad internetā to izdarīt ir pavisam vienkārši. Te ir apkopotas populārākās vēlmes, par kurām vīrieši nav gatavi, kautrējas vai baidās runāt ar savām partnerēm.

1. Izmantojiet rokas! Nevienam vīrietim nepatīk, ja viņa partnere seksa laikā nekustīgi guļ. Dāmas, izmantojiet savas skaistās rokas, lai abi ar mīļoto tiktu nākamajā līmenī! Ieķerieties vīrieša matos, viegli skrāpējiet viņa muguru, glāstiet mīļotā kaklu! Pievelciet viņu sev tuvu klāt un ļaujiet saprast, ka alkstat pēc viņa.

2. Izmantojiet muti! Runājiet! Vīrieši vēlas zināt, ka tas, ko viņi dara, ir patīkami. Ja esat ekstāzē no viņa pieskārieniem – pasakiet to! Ja vēlaties kaut ko citu – pasakiet to! Visi vēlas būt novērtēti. Arī guļamistabā.

3. Sniedziet orālā seksa baudu! Lai gan daudziem pāriem tas nav nekas jauns, tomēr ir vīrieši un sievietes, kas dod priekšroku misionāru pozai. Tikai un vienīgi. Nav noslēpums, ka sievietēm (ne visām) ir vieglāk gūt baudu orālā seksa laikā, un, ja viņai tas tiek dots, tad arī vīrietis būtu jāaplaimo. Dots pret dotu!

4. Piešķiliet uguntiņu! Seksam nevajadzētu būt garlaicīgam. Izmēģiniet dažādas pozas! Atrodiet arvien jaunas vietas, kur ļauties otra pieskārieniem! Ja nekas no tā nelīdz, dodiet iespēju dažādām seksa rotaļlietām. Daudzas no tām jūs varat izmēģināt kopā!

5. Pārņemiet vadību! Nelieciet visu darīt tikai viņam! Dāmas, ja vēlaties būt vīrietim virsū – uz priekšu! Viņiem patīk stipras un pārliecinātas sievietes. Negaidiet līdz viņš atzīsies, ka vēlas kaut ko pikantāku! Patiesībā vīrietis klusībā vēlas, ka iniciatore būsiet jūs!

6. Padomājiet arī par sevi! Ja vīrietis patiesi ciena savu partneri, viņš vēlēsies, ka viņa jūt to pašu baudu, ko viņš. Izbaudiet ikkatru mīlēšanās minūti! Ļaujiet viņam jūs vērot kulminācijas brīdī! Tā būs neticama pieredze!

 

Raksts sagatavots, izmantojot ārzemju avotus.

Autors: Dieviete.lv

 

6 KOMENTĀRI

  1. Bez seksa nav pilvērtīgu attiecību . Seks ir es teiktu galvenā sastāvdaļa attiecībām. Besī tie kas mūl,d ka var dzīvot saticīgi bez tā. Sviests pēdējais . Šis raksts man patika 🙂

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.