6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Attiecību noteikumi, kuri jāievēro!

 

Attiecībām ir gan savi plusi, gan mīnusi. Tas nebūs viegli, bet nekas dzīvē tāds nav. Paldies Dievam, ir izstrādāti  pārbaudīti noteikumi, kuriem vajadzētu sekot, lai attiecības būtu skaistas, jaukas un mīlošas.

Vienmēr atrisini problēmas

Neignorē radušos konfliktus. Ir svarīgi saglabāt mieru, būt pacietīgai un visu izrunāt. Vienmēr vieglāk ir problēmu noignorēt un gaidīt, kamēr tā pāraug lielā un pretīgā strīdā.

Atrodi laiku

Nekad neļauj partnerim justies pamestam un nenovērtētam. Nekad. Pat ne sliktās dienās. Kad tu esi aizņemta, negaidi, ka laiks atbrīvosies. Plāno un pati atbrīvo laiku. Tieši tad tavs partneris redzēs, cik svarīgs viņš tev ir.

Nodomiem ir jābūt tīriem

Neviltoti nodomi un tīra sirds ir labs veids, kā rūpēties par attiecībām. Ja tavs partneris tevi sāpina, sāpināšana pretī neko neatrisinās. Uguni ar uguni nenodzēsīsi, un ugunsgrēki nekad nebeidzas labi. Svarīgi ir apzināties, kā tikt galā ar šādu situāciju un būt pārliecinātai, ka tava rīcība un sirdsapziņa ir tīra.

Vairo mīļumu

Nav svarīgi, ka jūs jau 30 gadus esat kopā. Arī pēc tik ilga laika, kas pavadīts kopā, ir jāprot iepriecināt partneris. Izsaki komplimentus, uzrīko pārsteiguma randiņu, neskopojies ar apskāvieniem…

Saglabā privātumu

Pēc strīda varētu būt patīkami iet pie draudzenēm ar vīna pudeli un visu kārtīgi izrunāt. Bet ar to vajadzētu uzmanīties, jo ir lietas, kurām būtu jāpaliek privātām. Tu reprezentē sevi, partneri un attiecības, un tu noteikti nevēlies, lai par jums domā un atceras sliktu. Tu strīdu drīz aizmirsīsi, bet draugi atcerēsies, un varbūt pat vēlāk to atgādinās. Saglabā privātumu!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMetodes kā atjaunot spēkus
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 74