1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Mīlestība visas dzīves garumā

 

Kā nodzīvot ilgus gadus mīlestībā un saticībā? Vienotas receptes nav, bet ir ieteikumi no pāriem, kuri roku rokā ir aizvadījuši jau daudzus jo daudzus gadus. Noteikti arī tev šie padomi noderēs.

Apzinies sarunu svarīgumu. Dienas beigās, pat, ja tev šķiet, ka nevienam tas neinteresēs, pastāsti partnerim par to, kā tev pagāja diena. Pajautā arī viņam.

Arī strīdi ir noderīgi. Nevajag katru strīdu uzskatīt par iemeslu, lai šķirtos. Var vienlaicīgi cilvēku gan mīlēt, gan dusmoties uz viņu.

Attiecībās ir pienākumi. Nevajag izpildīt visu, ko saka partneris, bet kopīga pasākumu apmeklēšana un diskutēšana par dažādām tēmām parāda to, ka jūs esat vienā pusē.

Mazi pārsteigumi vienmēr ir patīkami. Ja viņam garšo kāda konkrēta šokolāde, tad nopērc viņam to. Ja viņam ir bijusi grūta diena, pārsteidz viņu ar muguras masāžu.

Nedrīkst aizmirst bučas. Sabučojaties gan tiekoties, gan atvadoties.

Nevajag katras brīvdienas pie sevis aicināt ciemiņus. Pat, ja jūsu mājā parasti to ir daudz, jums ir nepieciešams laiks divatā. Dzīve nav vienkārša, un mēs arī jaunāki nekļūstam. Kopīgo laiku ir jāciena.

Komunicē ar viņa ģimeni. Zvani, raksti, izrādi pozitīvas emocijas. Galu galā, jums vēl daudzi gadi būs jāpavada kopā.

Rūpējies, kad viņš slimo. Varbūt nevajag iet uz tikšanos ar draudzenēm, bet labāk izvārīt zupu, aiziet uz aptieku un paskatīties ar mīļoto kādu filmu. Atceries, arī tu kādreiz vari saslimt.

Nekavē. Daudz strīdu sākas tieši šī iemesla dēļ. Labāk sāc krāsoties ātrāk vai no mājas izej ātrāk. Nevar zināt, kas notiks un, kāpēc tu nokavēsi.

Ja tev stāsta sliktas lietas par partneri, pārstāj ar šiem cilvēkiem komunicēt. Jums cits citu ir jāatbalsta, nevis jāklausās mazpazīstamu cilvēku blēņās.

Stāsti viņam par saviem plāniem. Lai viņš zina, kur tu dosies, lai varētu ieplānot pats savu vakaru bez tevis.

Atbildiet uz zvaniem un ziņām. Ja ir iespēja, neatliec to uz vēlāku laiku. Jūs tomēr cits cita dzīvē esat prioritāte.

Nestrīdieties ceļojuma laikā. Viesnīca ir briesmīga? Viņš aizmirsa zobubirsti? Kāda starpība! Tas nav nepatīkamo atmiņu vērts notikums.

Mīliet cits citu. Tas ir pats galvenais.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.