8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Mīlas horoskopi – 3. septembris 2016: būs kāds strīds, kas neko neizjauks

 

mil

Mīlas frontē viss notiks pēc plāna, pa vidu gan kādas grūtība būs manāmas. Jaunas iepazīšanās arīdzan notiks viegli, taču turpinājums gan jāuzlūko ar piesardzību. Nevajag neko sasteigt, jo viss notiks tad, kad tam būs jānotiek. Kam nebūs lemts notikt, tas nekādi neizdosies.

AUNS

Šajās dienās attiecības ar citiem cilvēkiem mainīsies. Ar kādu tās tiks izbeigtas, ar citu- uzsāktas. Pats galvenais, ka jutīsieties mierīgi, un būsiet gatava šādām pārmaiņām.

VĒRSIS

Mūsu dzīve nekad nenotiek absolūti kā iecerēts – bet tieši tas to dara interesantu. Neuztraucieties, ja vēl neesat savu mīlu atradusi. Tas notiks iespējams necerētā vietā un laikā.

DVIŅI

Šodien būsiet rotaļīgā noskaņojumā un pastāvīgi ar jociņiem ķircināsiet jūsu interesējošo cilvēku. Tomēr nepārcentieties šajā ziņā, lai ar vārdiem neaizskartu partneri.

VĒZIS

Šķiet, ka šodien jūsu dzīvē parādīsies kāds uzmanības vērts cilvēks ar visai dīvainu humora izjūtu, viņš aizraus jūs līdz sirds dziļumiem. Tomēr nesteidzieties ar viņu mesties tuvās attiecībās. Ļoti iespējams, ka viņam ir vējš galvā, un var no jūsu dzīves pazust tik pat pēkšņi, kā uzradies.

LAUVA

Šodien skatīsieties apkārt ar atvērtām acīm, gaidīsiet jaunus iespaidus un pazīšanās. Tieši tādēļ diena ir teicama, lai nodarbotos ar aktīvu sociālo dzīvi. Komunicējiet ar dažādiem neparastiem cilvēkiem, un, iespējams, viņu vidū varēsiet atrast to, kas jums “derēs”.

JAUNAVA

Šķiet, ka viens no tuvumā esošajiem cilvēkiem ar visiem spēkiem cenšas pievērst jūsu uzmanību. Bet jūs bijāt aizņemta tik ļoti, ka to nepamanījāt. Šodien ieturiet pauzi un lūkojieties apkārt, un sapratīsiet, kurš tas bija.

SVARI

Kādu brīdi atpūtieties no sabiedriskās darbības, šodien ir labi atrasties klusumā un mierā. Tas jums ir nepieciešams, pirmkārt, lai domās izanalizētu notikumus, kas pēdējā laikā ap jums bijuši, orkārt, jums vajag ieturēt pauzi un atjaunot spēkus.

SKORPIONS

Tagad ir laiks, kad jūsu pievilcība būs ļoti pamanāma. Tādēļ pārkāpiet slieksni un satiecieties ar citiem cilvēkiem. Jums būs iespēja sevi parādīt pēc pilnas programmas un iegūt daudzus jaunus pielūdzējus.

STRĒLNIEKS

Sagatavojieties tam, ka attiecības ar jūsu izredzēto var turpināties visai dramatiskā gultnē. Tomēr no tā nevajadzētu taisīt traģēdiju. Jo pa laikam tā gadās katrā ģimenē. Pēc tam viss vienalga sakārtosies.

MEŽĀZIS

Nesakārtotība un nesaskaņas privātajā dzīvē, tomēr uz to nevajadzētu ieciklēties. Labāk uzmanību pārslēgt uz to, kas jūsu dzīvē ir labs. Par laimi, labumu jūsu dzīvē netrūkst.

ŪDENSVĪRS

Šodiena var būt visai grūta personīgajā dzīvē. Jums ar grūtībām izdosies noregulēt attiecības ar mīļoto cilvēku. Šodien labāk ir koncentrēties darba lietām, kur jums pašlaik viss norit lieliski.

ZIVIS

Jums padomā jau ir kāds interesants cilvēks, tomēr jūsu attiecībās šodien var ieviesties kāds apgrūtinošs faktors. Visticamāk partneris jūs pārlieku kritizēs, tomēr centieties nedusmoties uz viņu, katram gadās slikts garastāvoklis.

Pēc orakul.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.