5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

5 briesmīgu randiņu stāsti

 

Vai esi piedzīvojusi briesmīgu randiņu, tādu kuru atceroties nāk smiekli vai no kauna gribas ielīst zemē? Šeit 5 stāsti, kuri nudien šķiet kā no kādas Holivudas filmas. Atceries, ka ar savu slikto vai apkaunojošo randiņu stāstu vari dalīties arī tu. Raksti uz dieviete@dieviete.lv

1. Pirmais randiņš un rokkoncerta apmeklējums šķita lieliska ideja, līdz mēs “nejauši” satikām viņa bijušo un pēc pirmajiem.

2. Kamēr es centos notiesāt savu risoto, viņš palīda zem galda, novilkta man apavus un sāka masēt pēdas. Tā bija dīvainākā pirmā randiņa pieredze.

3. Es patiešām nezinu vai viņam bija problēmas ar gremošanu vai mutes refleksiem, taču viss šķīvja saturs no viņa mutes lidoja manā ēdienā. Aizbildinoties ar slikt pašsajūtu, es pametu randiņu badā.

4. Pēc vakariņām restorānā puisis sāka kabatās bāzt galda piederumus. Uz jautājumu: “Ko tu dari?” saņēmu atbildi: “Ja iegriežos lombardā, man sanāks aliņš vakaram.”

5. Atnākot no tualetes, secināju, ka mans pavadonis ir devies prom, atstājot mani ar rēķinu, kurā bija iekļautas ne tikai mūsu abu vakariņas, bet arī dārgā (viņa pasūtītā) šampanieša pudele.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.