1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Ceļošana kopā ar bērniem: Ko iegaumēt?

 

samolet-i-deti_00

Ja tu esi nolēmusi doties ceļojumā ar bērnu, tad tu jau esi varonis. Viss, ko tev vajadzētu iegaumēt, ir pareizi visu saplānot un ievērot drošību.

Lūk, ko tev vajadzētu iegaumēt, lai nogādātu mazo ceļotāju pie jūras.

Bagāža

samolet-i-deti_8

Visizdevīgāk visas ģimenes drēbes un lietas būtu salikt vienā lielā čemodānā.

Ratiņi

samolet-i-deti_2

 Ja līdzi braukšanai nepieciešams ņemt līdzi ratiņus, tad noteikti, to arī dari, jo ja, piemēram, bērns nogurst staigājot, viņu var ielikt ratiņos un visas problēmas būs atrisinātas. Daudzas aviokompānijas atļauj pārvadāt vieglus kompaktus ratiņus pat lidmašīnas salonā. Kā arī daudzas  aviokompānijas cenšas atvieglot mūsu dzīvi, bet tas nav viņu pienākums.

Rokas bagāža

samolet-i-deti_10

Salonā, kā likums, var paņemt līdzi tikai vienu rokas bagāžu, standarta svars – 10 kg. Mammas no pārējām sievietēm, kurām nav bērnu, atšķiras ar to, ka lidojot, viņas rokas bagāžā paņem līdzi nevis kosmētiku, bet rotaļlietas, drēbītes un bērnu pārtiku.

Ja runa ir par rotaļlietām, tad vislabāk būtu izvēlēties plīša rotaļlietas. Neņem bērnam līdzi plastmasas rotaļlietas ieroču veidā vai mīnām līdzīgas rotaļlietas. Jo drošības apstākļu dēļ, pārbaudot somiņu, var atņemt bērnam šādas rotaļlietas. Visērtāk būtu paņemt līdzi planšeti, kurās ir lejupielādētas multfilmas un spēles. Kā arī, atsakies ņemt līdzi Kinder olas, jo mantiņas, kas tajās atrodas, ir tik sīkas, ka vienkārši var nokrist uz grīdas un bērns, protams, pēc tam rāpos tām pakaļ, tāpēc, lai ievērotu drošību, neņem līdzi tāda veida lietas.

Ņemot līdzi papildus apģērbu, tu būsi tikai ieguvēja, jo, piemēram, bērnam var palikt slikti, un tu varēsi viņam nomainīt apģērbu.

Lai patīkams un drošs lidojums gan tev, gan mazajiem ceļotājiem!

Raksts tapis sadarbībā ar file22457477_mana_liels

Avots: www.pixy.ru

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.