1394642666_ovsyanoe-pechene.-recept-s-foto

Sastāvdaļas:

300 g auzu pārslu (var arī vairāku graudu pārslas)
300 ml kefīra
sauja kaltētu ogu, var rozīnes, riekstus, sēklas
3 ēdk. medus
1 tējk. kanēļa
vaniļa
0,5 tējk. sviesta

Pagatavošana:

Aplejiet pārslas ar kefīru, ļaujiet nostāvēties 40 minūtes. Tad samaisiet visas sastāvdaļas. Cepešpannu izklājiet ar cepamo papīru un uz tā izkārtojiet cepumiņus. Cepiet pie temperatūras 180-200 grādi 30 minūtes. Pēc izņemšanas no krāsns ļaujiet tiem atdzist.

 

Atstāt komentāru

1 Komentārs ieslēgt "Auzu pārslu cepumi ar žāvētām ogām – Tavam slaidajam augumam"

avatar
Kārtot pēc:   jaunākie | vecākie | visvairāk balsoja
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?