Zj9jJrvyyYASastāvdaļas:

Āboli – 1 gab
Auzu pārslas „Herkuless” – 320 g
Gaišās rozīnes – 60 g
Brūnais cukurs – 2 ēdamkarotes
Kanēlis – 0,5 tējkarotes
Muskatrieksts – 1 šķipsniņa
Sāls – 0,2 tējkarotes
Sviests – 15 g
Piens – 480 ml

Pagatavošana:

1. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 175 grādu temperatūrai.
2. Ābolam izgriezt serdi un smalki sagriezt.
3. Bļodā sajaukt ābolu, auzu pārslas, rozīnes, cukuru, kanēli, muskatriekstu un sāli.
4. Pievienot izkausētu sviestu.
5. Sajaukt un izlikt cepamā traukā.
6. Apliet ar pienu un likt cepeškrāsnī uz 25 – 30 minūtēm, kamēr piens ir uzsūcies.
7. Apbērt ar kanēli, pievienot vēl mazliet piena un pasniegt.

Labu apetīti!

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?