Foto: Shutterstock

Sastāvdaļas:

• Baklažāns
• Fetas siers vai brinza
• Raudene
• Dažas ķiploka daiviņas
• Eļļa
• Sāls

Pagatavošana.

Baklažānu griež plānās šķēlēs, uzkaisa sāli, ļauj pastāvēt un nosusina. Pēc tam nelielā eļļas daudzumā šķēlītes apcep.

Sieru sajauc ar raudeni un saspiestiem ķiplokiem. Gatavo masu ziež uz baklažāniem un satin rullīšos. Pasniedz ar svaigi ceptu baltmaizi.

 

Avots: Praktiski.la.lv

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?