vino-is-grysh

Sastāvdaļas:

3 nogatavojušies bumbieri
2 pākstis malta kardamona
citrona mizas strēmelīte
degvīns
Pagatavošana:

Bumbierus attīriet un sagrieziet daiviņās. Sakārtojiet burkā. Ielieciet kardamonu un citrona miziņu. Uzlejiet degvīnu. Cieši aiztaisiet vāku. Dažas reizes sakratiet. Uz nedēļu nolieciet tumšā, vēsā vietā.
Pēc nedēļas visu izlejiet bļodā un saspaidiet ar dakšu. Vairākas reizes izkāsiet līdz tīras konsistences iegūšanai. Uzglabājiet izkarsētā pudelē.

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?