vino-is-grysh

Sastāvdaļas:

3 nogatavojušies bumbieri
2 pākstis malta kardamona
citrona mizas strēmelīte
degvīns
Pagatavošana:

Bumbierus attīriet un sagrieziet daiviņās. Sakārtojiet burkā. Ielieciet kardamonu un citrona miziņu. Uzlejiet degvīnu. Cieši aiztaisiet vāku. Dažas reizes sakratiet. Uz nedēļu nolieciet tumšā, vēsā vietā.
Pēc nedēļas visu izlejiet bļodā un saspaidiet ar dakšu. Vairākas reizes izkāsiet līdz tīras konsistences iegūšanai. Uzglabājiet izkarsētā pudelē.

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2017

or

Log in with your credentials

Forgot your details?

X