jTQavI4aHAQ

1. Pēc olbaltumvielu uzņemšanas (gaļa, zivs, olas, piena produkti, sēnes) neuzdzeriet (īpaši saldinatus dzērienus). Tā tiek atjaukta kuņģa sula, savukārt tas apgrūtina ēdiena pārstrādāšanu.

2. Neēdiet kopā olbaltumvielas kopā ar ogļhidrātiem. Olbaltumvielu pārstrādāšanai ir vajadzīga skāba vide, bet ogļhidrātiem- sārmaina. Kuņģis nevar tik ātri pārslēgties, ja jūs reizē ēdat vienu un otru un līdz arto pārtika netiek pienācīgi pārstrādāta. Olbaltumvielas var sākt pūt kuņģī, bet ogļhidrāti uzsāks rūgšanas procesu.

3. Lietojot uzturā noteiktu daudzumu ogļhidrātu nevajadzētu ēst 2-3 stundas. Tā ļaujot pārtikai pilnībā uzsūkties.

4. Neēdiet augļu pēc ēdiena uzņemšanas. Vai nu ēdiet tos kā atsevišķu ēdienreizi (brokastīs, vai kā starpēdienu), vai ēdiet tos pirms ēdiena uzņemšanas.

5. Neēdiet saldumus pēc ēdiena uzņemšanas, jo sevišķi pēc olbaltumvielu uzņemšanas.

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?