Fantastiska garšu savienība! Mājas šašliks ar vistas fileju un ananāsiem

shutterstock_10379581food

Ja jums nav iespēju grilēt gaļu kaut kur zaļumos, to tikpat veiksmīgi var izdarīt arī dzīvoklī.

Piedāvājam recepti fantastiski gardam mājās gatavotam šašlikam. Sastāvdaļas:

– 300 g vistas filejas
– 100 ml sojas mērces
– 100 ml kečupa
– 200 g konservētu ananāsu

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos. Ananāsus arī sagriež nelielos gabaliņos. Bļodā samaisa sojas mērci ar kečupu, ieliek šajā marinādē filejas gabaliņus un bļodu liek ledusskapī uz 30 – 40 minūtēm. Uz kociņiem pamīšus liek filejas gabaliņus un ananāsu gabaliņus. Cepamo trauku mazliet ietauko ar augu eļļu vai izklāj ar cepamo papīru, virsū uzliek šašliku kociņus. Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 35 – 40 minūtes. Piedevās var izmantot kartupeļu biezeni. Ēdam garšīgi!  untitled

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account