Fantastiska ideja pusdienām – kakla karbonāde rīvētu kartupeļu un siera kažokā

310gt0HMoSw

Sastāvs:

1 kg cūkgaļas kakla karbonādes, vai vistas fileju
2-3 tomāti
3 sīpoli
3-4 kartupeļi
4-5 ķiploku daiviņas
200-250 gr siera
zaļumi
sāls
majonēze

LASI VĒL:
Gards dārzeņu un vistas gaļas sacepums
Gaļa korejiešu gaumē. Palutiniet ciemiņus!
Gaļa ar sēnēm un tomātiem folijā

Apmazgāt gaļu, sagriezt šķēlēs, katru pasāla un sapiparo pēc garšas.
Kartupeļus sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
Sīpolus sagriež gredzenos.
Tomātus sagriezt pusapļos un iemērkt majonēzē.
Sieru sarīvēt uz rupjās sakņu rīves.
Ķiplokus saspiest ķiploku spiedē.
Sakapāt zaļumus.

Izlikt cepešpannā sekojoši:
Ieziest pannu nedaudz ar eļļu
Izlikt gaļu, sīpolus, kartupeļus un tomātus ar majonēzi.
Liek cepeškrāsnī un 40-50 min 200-220 grādos
5-10 min pirms gaļas gatavības izņemt-ieziest ar ķiplokiem, pārkaisīt ar sieru un zaļumiem un ielikt atpakaļ.Ņemt laukā,kas siers ir pilnībā izkusis un mazliet apbrūnējis.

Lai labi garšo!

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account