onion_rings_8

Sastāvdaļas:
– 2-3 vidēji sīpoli
– 1 glāze ūdens vai piena
– 2 olas
– 0.5 tējkarotes sodas
– 2 glāzes miltu
– sāls un citas garšvielas pēc vēlēšanās
– eļļa

Pagatavošana

1. Ar mikseri sakuļ olas ar ūdeni vai pienu. pievieno sāli, garšvielas, pakāpeniski pievieno miltus un sodu. Jāsanāk kā pankūku mīklai. Jāļauj atpūsties 20-30 min.
2. Pa to laiku notīra sīpolus. sagriež pāris milimetru biezos gredzenos. Jo plānāk sagriezīs, jo mazāk tos jutīs mīklā. Pēc tam gredzenus atdala vienu no otra.
3. Dziļā pannā uzsilda eļļu. Katru gredzenu iemērcē mīklā un apcep eļļā no abām pusēm līdz kļūst zeltaini. Nekādā gadījumā nedrīkst likt vāku, tad gredzeni nebūs kraukšķīgi.
4. Pasniedz ar mērcēm, adžiku. Var pagatavot saldskābo mērci: Sablendē tomātus, pievieno sāli, cukuru, etiķi, masu katlā uzvārīt, ļaut nedaudz sabiezēt.

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?