Follijā cepts lasis! Laba ideja

semga-norvegiya

Sātīgām un garšīgām pusdienām 1 cilvēkam:

1 laša steiks
Dažas citrona šķēles
Garšvielas pēc garšas (pipari, žāvēts baziliks)
Folijs cepšanai.

Lasi vēl:
Ēd veselīgi! 9 lieliski produkti jūsu skaistumam un veselībai
Laša un avokado salāti
Garšas terapija – Rūgti, bet ļoti vērtīgi!

Laša steiku nomazgāt, nosusināt, no abām pusēm pasālīt, likt uz folija cepšanai un to visu – uz pannas. Apbērt ar garšvielām, šķēlītēm uzlikt citronu. Foliju salocīt tā, lai izveidojas aploksnīte.
Likt uzkarsētā līdz 180 – 200 grādiem cepeškrāsnī uz 20-25 minūtēm.

Komentē
loading...
1 komentārs

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account