semga-norvegiya

Sātīgām un garšīgām pusdienām 1 cilvēkam:

1 laša steiks
Dažas citrona šķēles
Garšvielas pēc garšas (pipari, žāvēts baziliks)
Folijs cepšanai.

Laša steiku nomazgāt, nosusināt, no abām pusēm pasālīt, likt uz folija cepšanai un to visu – uz pannas. Apbērt ar garšvielām, šķēlītēm uzlikt citronu. Foliju salocīt tā, lai izveidojas aploksnīte.
Likt uzkarsētā līdz 180 – 200 grādiem cepeškrāsnī uz 20-25 minūtēm.

Atstāt komentāru

1 Komentārs ieslēgt "Follijā cepts lasis! Laba ideja"

avatar
Kārtot pēc:   jaunākie | vecākie | visvairāk balsoja
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?