Forele, kas pagatavota medus mērcē

salmon

Sastāvdaļas:

Medus – 3 ēdamk.
Šalotes – 1 ēdamk. ( sasmalcinātas)
Timiāns – 1 ēdamk. (sasmalcināti)
Sāls – ½ tējk.
Sarkanie pipari – ¼ tējk.
Foreles fileja – 4 gb.

Lasi vēl: 
Karaliskā zupa
Kā pagatavot Tartara mērci
Pozitīvās lietas ar ko saskaries, kad piedzimst bērns

Pagatavošana:
Bļodā samaisiet medu, šalotes lokus, timiānu, sāli un piparus. Ielieciet fileju cepešpannā, uzlejiet mērci un cepiet 10 – 12 minūtes.

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account