korean-greece-french-kebap-food-08

Pēc garšas atgādina šašliku!

Sastāvdaļas:

Gabaliņos sagrieztai cūkgaļai pievienojiet-
2 sagrieztus sīpolus
2-3 sakapātas ķiploku daiviņas
sāli
1 ēdamkaroti pūdercukura(bez kaudzītes,var arī cukuru)
2-3 ēdamkarotes sojas mērces
malti melnie pipari
Var pievienot ķimenes

Marinēt gaļu var no 1 līdz pat 12 stundām.
Izkārtojiet gaļu uz iepriekš uzsildītas cepešpannas. Cepiet 200 grādos. Kad viena puse jau būs apbrūninājusies apgrieziet otru pusi.
Kopā tas aizņems aptuveni stundu laika.

Lai labi izdodas!

 

Atstāt komentāru

1 Komentārs ieslēgt "Gaļa korejiešu gaumē. Palutiniet ciemiņus!"

avatar
Kārtot pēc:   jaunākie | vecākie | visvairāk balsoja
EgA
Viesis
EgA

Ingredienti nosaukti precīzi. Būtu ideāli zināt kādam daudzumam gaļas tie paredzēti…

wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?