Gaļa korejiešu gaumē. Palutiniet ciemiņus!

korean-greece-french-kebap-food-08

Pēc garšas atgādina šašliku!

Sastāvdaļas:

Gabaliņos sagrieztai cūkgaļai pievienojiet-
2 sagrieztus sīpolus
2-3 sakapātas ķiploku daiviņas
sāli
1 ēdamkaroti pūdercukura(bez kaudzītes,var arī cukuru)
2-3 ēdamkarotes sojas mērces
malti melnie pipari
Var pievienot ķimenes

Marinēt gaļu var no 1 līdz pat 12 stundām.
Izkārtojiet gaļu uz iepriekš uzsildītas cepešpannas. Cepiet 200 grādos. Kad viena puse jau būs apbrūninājusies apgrieziet otru pusi.
Kopā tas aizņems aptuveni stundu laika.

Lai labi izdodas!

 

Komentē
1 komentārs
  1. EgA 1 gads ago

    Ingredienti nosaukti precīzi. Būtu ideāli zināt kādam daudzumam gaļas tie paredzēti…

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account