u1QnCSyCUMI

Sastāvdaļas:

-Maltā gaļa – 500 grami;
-Kausētais siers  – 150 grami;
-Biezpiens – 300 grami;
-Rīvēts cietais siers -100 grami;
-Vistas ola -1 gab.
-Garšvielas– sāls, pipari, ķiploku pulveris

Pagatavošana:

Maltajai gaļai pievieno rīvēto sieru, garšvielas un vienu jēlu vistas olu. Biezpienu samaisa ar kausēto sieru. No maltās gaļas veido ligzdiņas un tajās iepilda biezpiena maisījumu. Cep 180 0 40 minūtes. Pa virsu uzber sīpllokus vai zaļumus.

avots: VK.com

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?