Spicy-and-stuffed-slowly-roasted-chicken-–-Indian-style

Ļoti sulīga, aromātiska ar kraukšķīgu garoziņu.

Sastāvdaļas:

1,5 gk vista
1 apelsīns
3 ēdk. sojas mērces
augu eļļa pannas ietaukošanai
sāls
maltie pipari

Pagatavošana:

Vistu pārgrieziet uz pusēm pa mugurkaula līniju, tādā veidā filejas daļa būs daudz sulīgāka.
No apelsīna izspiediet sulu un sajauciet to ar sojas mērci, pieberiet melnos piparus un var pielikt nedaudz sāls, ja ir tāda vēlēšanās. Rūpīgi sajauciet marinādi.
Ar marinādi ierīvējiet vistu un atstājiet to uz stundu istabas temperatūrā, lai iemarinējas.
Cepešpannu ieziediet ar augu eļļu, lieciet virsū vistu ar ādu uz augšu.
Cepiet iepriekš sasildītā cepeškrāsnī- 170 grādos 45-50 minūtes, ik pa laikam aplejot to ar sulu , kas no tās izdalās.

Vistiņa būs sulīga un maiga. Lai jums labi garšo!

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?