Garneļu salāti ar grauzdiņiem! Der noprovēt!

salat-iz-pekinskoy-kapusty-s-krevetkami-i-syrom-kulinarnyy-recept_1

Sastāvdaļas:

500g saldētas garneles
majonēze
zaļumi (tika izmantotas salātu lapas)
baltmaize
sviests
2 olas

Lasi vēl:
Garneles lieliskā mērcē
Diētiskie avokado salāti ar garnelēm, tikai 125 kilokalorijas uz 100 g
Garneles Āzijas gaumē ar dārzeņiem

Pagatavošana:

Sākam ar sastāvdaļām, kuru pagatavošana aizņems visvairāk laika – novāram garneles un olas.
Baltmaizi sagriežam ne pārāk mazos kubiņos un pannā apcepam līdz zeltīta toņa iegūšanai.
Smalki griežam salātus.
Garneles jau vārās.
Tālāk – salātu būvēšanas etaps: apceptos grauzdiņus, zaļumus, rupji sagrieztās olas, garneļu astītes:
Rūpīgi apmaisam, pievienojam majonēzi, pievienojam sāli, piparus cik nu kuram garšo un rotājam ar zaļumiem.

Komentē
1 komentārs

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account