15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kuras attiecībās ir ļoti neizlēmīgas

 

Skorpions

Iemesls, kādēļ Skorpions atrodas šajā sarakstā, ir viņa noslēpumainība. Tāds viņš vienkārši ir, un tur neko nevar darīt. Skorpions ilgi pēta savu izredzēto, izzina viņa personību, pastiprināti meklē viņa mīnusus, tāpēc arī zūd daudz laika, un partnerim zūd pacietība. Taču, ja viņš iztur šo sarežģīto un neizlēmīgo attiecību posmu, Skorpions var kļūt par labāko partneri.

Strēlnieks

Strēlnieks nenoteiktība un neizlēmīga romantiskajās attiecībās partneriem ir diezgan mokoša. Problēma ir tāda, ka šī zīme pārāk daudz domā, pirms rīkojas. Strēlnieks mīl brīvību un ceļojumus, tāpēc nesteidzas kādam pieķerties. Tā kā, nevajag brīnīties, ja pēc pāris nedēļām kaislīgas randiņošanas, Strēlnieks vienkārši pazūd. Nē, Strēlnieks nevēlas nevienu sāpinās, taču arī no ilglaicīgām attiecībām viņš baidās.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir neviennozīmīgas un pretrunīgas uzvedības meistars. Taču, atšķirībā no Svariem, kuri apzinās, ka ir neizlēmīgi, Ūdensvīrs neievēro savu uzvedību, gandrīz vai izolējoties no reālās pasaules. Ūdensvīrs vēlas rūpēties par savu drošību un mieru, tāpēc viņam ir grūti izlemt – ļauties ilgstošām attiecībām vai labāk, nē.

 

Materiāli rakstam no portāla “Flytothesky”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.