5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: No kā zodiaka zīmēm būtu jāuzmanās šajā vasarā

 

Vēlies uzzināt, kā tu riskē sabojāt sev vasaru? No kā būtu jāuzmanās un jāizvairās, atkarībā no tavas zodiaka zīmes? Tad lasi tālāk, lai 2018.gada vasara būtu piepildīta ar skaistām atmiņām.

Jaunava

Tu prātosi un pārdzīvosi par kādu nelielu neveiksmi vai nenozīmīgu kļūdu, un tu riskē pavadīt visu vasaru, ieciklējusies tieši uz to. Tu pat necentīsies atkal priecāties. Tā vietā tu vienkārši iegrimsi panīkumā un pavadīsi tur visu savu laiku.

Svari

Tu ļoti riskē pazaudēt sev kaut ko svarīgu – vai nu darbu, vai nu cilvēku. Ja tas notiks, tu ar lielām pūlēm centīsies atkal atrast sevi un savu personību, jo šajā pasaulē tu jutīsies pilnīgi pazudusi.

Skorpions

Tu grasies izvēlēties atpūtu un jautrību, lai krāšņi aizvadītu vasaru, un tā ir tava kļūda. Tu vēlies tikai izklaidēties, kā rezultātā zaudē nepieklājīgi daudz naudas. Ja tu neuzmanīsies, vasaras beigās vari bankrotēt.

Strēlnieks

Tu nedaudz nenovērtē sevi un laid visu pašplūsmā. Tu baidies nodarboties ar to, kas tev patīk, jo neesi līdz galam pārliecināta par savām spējām. Saņem sevi rokās un pievērsies kaut kam patīkamam un noderīgam, lai patiesi saprastu savu īsto vērtību.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.