6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Horoskops: Kas tevi raksturo vislabāk?

 

Auns

Piemīt rakstura īpašības, kuras tradicionāli uzskata par vīrišķīgām: uzstājība, drosme, sacensības gars. Tāpēc meitene – Auns nav nekāds paklausīgais bērniņš. Tiecas pēc neatkarības. Bet izjūt arī nepieciešamu pēc atbalsta.

Izrāda interesi par tehnisko pasauli. Izjūt nepieciešamību pēc fiziskiem kontaktiem. Ar apbrīnu izpēta pasauli, priecājoties par vienkāršām, ikdienišķām lietām. Ir sievišķīgas, juteklīgas un piezemētas.

Ir raksturīgas krasas garastāvokļa maiņas. Dvīņos it kā sadzīvo divas atšķirīgas būtnes. Patīk attīstošās un kustīgas spēles. Mentāli un fiziski labi attīstītas.

Ar visu sirdi ir piesaistītas pie savām mātēm, tāpat kā pieķeras pie savām ģimenēm pieaugušo vecumā. Ir jūtīgas, emocionālas, izjūt vajadzību pēc mīļo cilvēku atbalsta, aizstāvības un sapratnes.

Mazā Lauva jūtās kā karaliene. Ir kaprīza, viņu ir viegli izlaist. Dzīvespriecīgs un enerģisks bērns. Lai viņa varētu noticēt saviem spēkiem, pirmkārt, ir nepieciešams, lai tiem noticētu jūs, vecāki.

Parasti Jaunavas zina, ko grib, pateicoties iekšējai spējai vērot un izvēlēties. Māk komunicēt ar apkārtējiem, ir arī labas klausītājas. Tiecas uz pilnību, tāpēc bieži vien izjūt sevī nepilnvērtību. Meiteni-Jaunavu ir jāatbalsta, jāslavē un jāatļauj kļūdīties.

Koķete. Šarmanta. Spēlē „labās meitenes” lomu, tāpēc jau kopš mazotnes Svariem ir jāiemācās sevi novērtēt un patstāvīgi pieņemt lēmumus.

Ir sievišķīgi viltīgas. Viņas noteikti zina, ko grib, bet vienlaicīgi var būt arī ļoti neaizsargātas. Ir piesardzīgas. Ir raksturīga spēja stipri mīlēt.

Izbauda dzīvi. Mīl dabu un dzīvniekus. Patīk riskēt un pārbaudīt savus spēkus. Mīl smieties un jokot.

Meitenes – Mežāži pēc dabas ir mērķtiecīgas, izturīgas, neatkarīgas. Vēlas būt noderīgas, tāpēc būs tikai priecīgas un lepnas, ja viņām uzticēs kādu darbiņu pa mājām. Ir ļoti prasīgas pret sevi, tāpēc vecākiem ir svarīgi paskaidrot, ka mīl meitu neatkarīgi no viņas panākumiem.

Ir sabiedriskas, mierīgas un līdzsvarotas, viegli pielāgojas jaunām situācijām. Mīl rūpēties par citiem cilvēkiem.

Piemīt jūtīgums, spilgta fantāzija un līdzjūtība. Meitenes cenšas atdarināt to, ko redz ģimenē, tāpēc jāmudina viņas būt pašām, nevis tikai par spoguli.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.