1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Kāds ir tavs ceļošanas stils

 

celojuma-kart

Horoskopi. Tiem var ticēt un  var arī neticēt. Mēs piedāvājam kopsavilkumu par katras horoskopa zīmes ceļojumu tendencēm un vajadzībām.

Auns (21.03.-20.04.)
Auns ir piedzīvojumu mednieks. Jauni atklājumi un ekspedīcijas gars ir kopā ar aunu, kad tas dodas ceļojumā. Vēlme atklāt, ko jaunu ir vadošā. Mīl ceļot viens, bet ceļojumos labprāt iepazīstas ar vietējiem un tas viņam labi padodas. Atvaļinājuma laikā jāgādā par to,  lai  nebūtu vienveidības.

Vērsis (21.04.-20.05.)
Vērsis ir omulīgs. Tam vajag luksus servisu un izcilu virtuvi. Vislabprātāk vērsis ceļo ar auto, jo tas ir ērti. Vērsim varētu patikt Toskāna ar kalnaino reljefu, romantiskajām mājiņām un īsteni labu vīnu.

Dvīņi (21.05.-21.06.)
Spēle, sports un nervus kutinoši momenti – tas ir tas, kas dvīņiem nepieciešams. Vislabākajā gadījumā, ja tuvumā atrodas iepirkšanās centri un flirtēšanas iespējas. Dvīņi ceļojumos vēlas daudz aktivitāšu un jaunas emocijas.

Vēzis (22.06. -22.07.)
Atvaļinājuma ceļojumā tikai ar harmoniju un mieru. Vēžiem ir nepieciešama laba kompānija, svešie un nepazīstamie cilvēki viņus traucē. Vēži vislabprātāk izvēlas ceļojumu galamērķus pie ūdens, lai tā būtu jūra vai dīķis. Nozīme ir skaistai un mierīgai dabai un labai kulinārijai –  tad tas ir perfekts atvaļinājums.

Lauva (23.07. – 23.08)
Lauvas ceļojuma izvēlē ir ārkārtīgi prasīgas, lai gan pašas to noliegs. Viņām patīk dažādība: daba un miers, sports un piedzīvojumi, kultūra un naktsdzīve. Taču tas zaudē savu būtību, ja nav saules, Lauvas mīl sauli vairāk par visu. Ieteicami galamērķi būtu Ibica vai Santropē. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.