Idejas kā noformēt uzkodu plates jūsu svētku galdam

Idejas kā noformēt uzkodu plates jūsu svētku galdam 7

Uzkodas svētku galdam

Pats svarīgākais, lai nazis būtu ļoti ass. Ar neasu nazi tu tikai sakapāsi produktus un sabojāsi sev garastāvokli
мясная нарезка

Tev produkts ir jāsagriež ar vienu griezienu un gabaliņiem ir jābūt vienāda izmēra un biezuma. 
мясная нарезка
мясная нарезка
мясная нарезка

Šķiņķi, cepeti un mēli kārto taisnās rindās, pamīšus vienu ar otru. Olīvas, kraukšķīgie gurķīši un svaigie zaļumi izdaiļos jūsu uzkodu plati.  
мясная нарезка

Iesakām sākt pirmos sākt griezt desu izstrādājumus, jo tie ilgāk saglabā svaigu izskatu. Uz šķīvja šķēlītes var kārtot sarullējot caurulītēs, izkārtojot vēdeklī, vai veidojot ruletītes. 
мясная нарезка

Ir vairāki veidi kā izkārtot uzkodas: aplī, vēdekļa formā, vai taisnās rindās (derēs kvadrāta formas traukiem).
мясная нарезка
мясная нарезка

Lai gaļa uz šķīvja izskatītos lieliski, ieteicams tievākas desas griezt slīpumā, bet resnākās – no sākuma pārgriezt visu desu šķērsām uz pusēm un pēc tam sagriezt plānās šķēlītēs. Desu no miziņas būs daudz vieglāk atbrīvot, ja tu to no sākuma applaucēsi ar verdošu ūdeni. 
мясная нарезка
мясная нарезка

Siera plates ļoti labi izskatās kopā ar riekstiem, vai augļiem un to sagatavot vajag pirms pašas viesu atnākšanas, jo siers ļoti ātri zaudē sākotnējo izskatu. 
сырная нарезка

Siera platei izmanto dažādu veidu sieru, tā plate izskatīsies daudz izsmalcinātāk. Mīkstos sierus vislabāk ir sagriezt trijstūros, vai kubiņos, lai tos būtu vieglāk paņemt, bet ar cietajiem sieriem var paeksperimentēt. 
сырная нарезка
сырная нарезка

Arī zivi var izkārtot tā, lai izskatās efektīvi. 
рыбная тарелка
рыбная тарелка

Atceries, pirms zivs kārtošanas uz šķīvja, atbrīvo to no asakām ar pincetes palīdzību. 
рыбная тарелка

Zivi griež viena kumosa izmēra gabaliņos un pasniedz kopā ar citronu. 
рыбная тарелка
рыбная тарелка

Augļu plates lieliski papildinās jūsu auksto uzkodu galdu. 
фруктовая нарезка
фруктовая нарезка

Ir trīs augļu asortu pasniegšanas veidi: Sakārtot to augļu ”vāzē”, sakārtot lēzenā šķīvī, vai izveidot augļu groziņu, vai izveidot augļu pušķi. 
фруктовая нарезка
фруктовая нарезка

Augļi ir rūpīgi jānomazgā, pirms tu ķeries tiem klāt. Lai āboli un bumbieri nepaliktu tumši, griezuma vietas iesmērē ar citrona sulu.
фруктовая нарезка

фруктовая нарезка
avots: takprosto.cc
Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account