8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Princis Harijs lauzis senu solījumu!

 

Saseksas hercogs Princis Harijs viens pats devies vizītē uz Tokiju. Izrādās, ka Harijs ir Lielbritānijas regbija nacionālās asociācijas prezidents! Harijs devies atbalstīt Lielbritānijas izlasi fināla spēlē Pasaules kausā pret Dienvidāfrikas komandu.

“Princis Harijs devies īsā vizītē uz Japānu, lai atbalstītu savas valsts spēlētājus. Es redzēju, kā viņš turēja rokās, alus pudeli. Pie tam – divreiz. Nezinu, kas būs, kad viņš atgriezīsies mājās pie sievas Meganas,” – pajokojis Nīls Šons.

Moments ar alus pudelis ir atsaucis atmiņā, kādu senu Harija solījumu. Kad viņš uzzināja, ka Megana gaida bērniņu, viņš visiem nosolījās, tajā skaitā Meganai, ka turpmāk atteiksies no alkoholiskajiem dzērieniem un dzīvos veselīgi. Vai solījums ir lauzts? 

Vizītes laikā Japānā princis Harijs viesojās vairākās vietās, princis apmeklēja sporta kompleksu “Nippon Foundation Para Arena”, kur trenējas sportisti, kam ir dažādi kustību traucējumi, kā arī valsts komandas paralimpiskie spēlētāji. Savas vizītes laikā Harijs satikās arī ar dažiem skolniekiem un paguva iekulties “interesantā” situācijā. Viena no skolniecēm nokļuva prinča Harija draudzīgā apskāvienā un abu sarunas laikā viņa turpināja sapņaini skatīties uz Hariju. Pēc šīs sarunas viņa paziņoja: “Jūs esat izskatīgs!”. Šāda atbilde princim Harijam ir likusi apjukt, bet pēc īsa mirkļa viņš pacēla roku un parādīja laulības gredzenu. “Es esmu precēts,” – viņš teica. Šī neiveiklā saruna izraisījusi neviltotus smieklus pārējos skolniekos!

Foto

View this post on Instagram

Congratulations South Africa! Rugby World Cup champions 2019! • “Tonight was not England’s night, but the whole nation is incredibly proud of what @EnglandRugby have achieved over the past few months. Hold your heads high boys, you did an outstanding job and we couldn’t have asked more from you. To the whole of South Africa – rugby unites all of us in more ways than we can imagine, and tonight I have no doubt that it will unite all of you. After last month’s visit, I can’t think of a nation that deserves it more. Well done and enjoy! Arigatu gozaimasu Nihon ????????” – The Duke of Sussex #RWC2019 #RWCFinal Video © @rugbyworldcup Photo © PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.