8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Parādījies jauns Meganas Mārklas nīdējs, kurš savulaik ar viņu strādājis seriālā “Suits” (+VIDEO)

 

Pašlaik Saseksas hercogi ievēro izolācijas režīmu savā jaunajā mājvietā Losandželosā. Tā vien šķet, ka Megana nekur nespēj patverties no tenkām un nepatīkamiem cilvēkiem, kuri pelna uz dažādu apvainojumu rēķina. 

Pirms Megana Mārkla kļuva par prinča Harija sievu, viņa izturējusies kā īsta dīva. Filmēšanas laukumā viņa bija ieguvusi iesauku “princese”, jo izturējusies tieši šim apzīmējumam atbilstoši. Zinātājs apgalvo, ka Megana pret sevi pieprasījusi īpašu attieksmi un uzmanību. “Ar viņu bija ļoti grūta saskarsme, jo viņa bija rupja un ārkārtīgi prasīga,” – šādi stāsta operators, kurš nevēlējās atklāt savu īsto vārdu. Vīrietis kopā ar Meganu kulta seriāla “Suits” jeb “Ģēnijs uzvalkā” filmēšanas laukumā nostrādāja sešus gadus! Seriāls “Suits” bija Meganas Mārklas karjeras atspēriena punkts. Operators arī pastāstījis, ka citi aktieri Meganu nav uztvēruši visai nopietni, drīzāk par viņu tikai pasmējušies, jo kad viņa pievienojās seriāla komandai, tad viņa bijusi nevienam nezināma aktrise… Tomēr uzvedusies tā it kā būtu slavena Holivudas zvaigzne, kuru visi atpazīst. “Viņa ieradās filmēšanas laukumā lielās saulesbrillēs, ar beisbola cepuri, tā, it kā viņai sekotu desmitiem paparaci. Tad viņa ātri nozuda savā grimētavā un vienmēr pieprasīja, lai tur viņu gaidītu atdzesēts, dārgs šampanietis,” – tā atceras operators.

Interesanti, ka Megana Mārkla esot stingri aizliegusi arī filmēt savas potītes. Izrādās, ka Meganai esot bijuši ļoti izteikti kauliņi un, acīmredzot, to dēļ viņai bijuši pamatīgi mazvērtības kompleksi. Vēlāk gan viņa no tiem esot atbrīvojusies, tiesa, jau tad, kad bija apprecējusies ar princi Hariju.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.