Fruitcake by Vasil Martinov on 500px.com

Sastāvdaļas (litram ievārījuma) – 600 g zemeņu, 250 g kivi, 400 g ievārījuma cukura, 2 ēdamkarotes vaniļas cukura.

Pagatavošana.

Zemenes sagriež gabaliņos, kivi nomizo un arī sagriež. Liek katlā, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un pievieno ievārījuma cukuru un vaniļas cukuru (tādu, kam sastāvā ir īsta vaniļa, nevis ķīmiski sintezētais vanilīns!). Vāra 5 minūtes, beigās nosmeļot putas. Tad pilda burciņās un aizvāko.

 

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?