1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Interesanti: Kā matu krāsas maiņa spēj mainīt tavu dzīvi

 

Blue eyes by Jovana Rikalo on 500px.com

Zinātnieki ne vienu vien reizi ir veikuši pētījumus, par to, kāda ir matu krāsas, struktūras un faktūras saistība ar cilvēka raksturu. Un viņi nonāca pie secinājuma, ka tie patiesi spēj „runāt” par cilvēka raksturu. Tam piekrīt arī psihologi un astrologi.

Melni mati (ar zilu vai violetu apakštoni) – Šādu matu īpašnieki atrodas Saturna enerģijas ietekmē. Viņi var būt diezgan skarbi un noslēgti cilvēki. Bieži vien, pateicoties savam spēcīgajam un nesatricināmajam raksturam, dzīvē gūst panākumus.

Melni mati (ar brūnu atspīdumu) – Šie cilvēki ir diezgan bezbailīgi, patīkami un radoši. Pār viņiem valdošā Plutona enerģija dod viņiem varenību un izpratni par apkārt notiekošo. Saista psiholoģija.

Tumši brūni mati (ar pelēcīgu toni) – Šie cilvēki tiek uzskatīti par samērā inteliģentiem un viltīgiem (viņi prot ļoti labi melot). Merkurija enerģijas ietekmē šajos cilvēkos rodas interese par lietišķo zinātni.

Tumši brūni mati – Cilvēki ar šādu matu krāsu bieži vien izmanto to, ka citi viņiem uzticas. Viņi ir uzticīgi, devīgi un labi psihologi. Labus panākumus gūst jomās, kur darbs ir ar cilvēkiem. Šiem cilvēkiem laimi un prieku sagādā ģimenes dzīve.

Kastaņbrūni mati – Šī matu krāsa nes Jupitera enerģiju. Tāpēc cilvēki ar šādu matu krāsu ir apveltīti ar spēju ietekmēt un valdīt pār apkārtējiem. Lielus panākumus var gūt politikas, finanšu, zinātnes un vadības sfērā.

Rudi mati – Šo krāsu pārvalda ugunīgā Marsa enerģija. Šie cilvēki ir bezbailīgi, attapīgi, ar vieglu prātu attiecas pret problēmām. Taču bieži vien ātri sadusmojas.

Smilšu un medus toņu mati – Cilvēki ar šādu toņu matiem ir apveltīti ar labu veselību un augstu iegšējās harmonijas līmeni. Šos toņus pārvalda Venēras enerģija, tāpēc cilvēki ar šādas krāsas matiem ir tendēti uz eksperimentiem, pētījumiem un muzikālo un māksliniecisko prasmju attīstīšanu.

Zeltaini mati – Šie mati, protams, nes Saules enerģiju. Šādi cilvēki ir kā magnēts, kas pievelk sev citus cilvēkus. Tāpat viņi ir apburoši un dāsni. Var gūt labus panākumus radošās darbības sfērās un politikā.

Platīna un pelnu krāsas mati – Šie cilvēki ir romantiski, maigi, domīgi un gudri. Šie cilvēki pievelk pie sevis citus cilvēkus, bet saglabā savu noslēpumainību. Pār viņiem valda Mēness enerģija.

Krāsaini mati – Šāds krāsojums cilvēkus parāda kā ļoti sabiedriskus un daudzpusīgus. Šie cilvēki vienmēr spēj atrast kopīgu valodu gan ar cilvēkiem, gan ar bērniem. Viņi diezgan viegli gūst panākumus jebkurā sev patīkamajā darbības sfērā.

Jāpiemetina, ka, nokrāsojot matus, cilvēkus aizgūst daļu otras planētas enerģijas. Tāpēc, ja vēlies no blondīnes kļūt par bruneti, papēti, kādas iespējāmās īpašības tu sev varētu pārņemt.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.