3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Ja tu dari šīs piecas lietas, tad tu esi attiecību problēma

 

Woman contemplating things to come by photoalto on 500px.com

Ir ļoti grūti atzīt, ka esam pieļāvušas kļūdas. Taču, lai arī cik grūti tas nebūtu, šī soļa speršana var attiecības manāmi uzlabot. Ir vairākas lietas, ko darot, tu attiecības vari pamatīgi samaitāt (pašai pat nemanot). Tiec vaļā no šīm piecām īpašībām/ darbībām, un tu redzēsi, kā attiecības mainās!

Vispirms darbs, pēc tam vīrietis

Ja jūsu attiecības ir dēvējamas kā nopietnas, tad jums būtu jāpārskata savas prioritātes. Tev piemīt darbaholiķa daba? Tas nav nekas traks, ja vien tā dēļ necieš tavs partneris. Tev patīk pavadīt daudz laika ar draudzenēm? Vairāk nekā ar savu vīrieti? Diez vai tas ilgtermiņā pie kaut kā laba novedīs. Izveido sarakstu ar sev svarīgām lietām un pārdomā, kas ir svarīgākais.

Ar telefonu tev ir ciešākas attiecības nekā ar vīrieti

Kvalitatīvi pavadīts laiks kopā ar savu otro pusīti divas, trīs reizes nedēļā, nodrošinās tev normālas un harmoniskas attiecības. Tajos brīžos velti viņam nedalītu uzmanību, un lūdz viņam darīt to paši pret tevi. Un novāc telefonus no vakariņu galda. Uz visiem laikiem!

Daži pāri pavada katru iespējamo brīdi kopā, taču nevajag pārspīlēt. Ir skaidrs, ka kvalitāte ir labāk nekā kvantitāte. Tev taču ir vajadzīgs arī laiks sev un atbildēšanai uz draugu ziņām. Centieties katru nedēļu ieplānot nelielu randiņu (kaut vai filmu vakaru), un attiecībās viss būs labi!

Draugu priekšā tu viņu apsmej

Runā par viņu labu, un izvairies no negatīvo lietu izcelšanas. Dažreiz gadās tā, ka pāri jūtas pārāk brīvi citu klātbūtnē, un tāpēc savus jociņus nevajadzīgi pārspīlē. Viņš ļoti lepojas ar savu karjeru, bet tu par to caur jociņiem pasmejies? Nav jauki. Izvēlies jokot par tādām lietām, kas viņam nav tik svarīgas.

Tu viņu nenovērtē

Vīrieši novērtē komplimentus tikpat ļoti kā sievietes. Vienīgi ir jāsaprot, kāda veida komplimenti tavam vīrietim patīk. Daudzi jūtas neērti, kad uzslavē viņu izskatu vai rakstura iezīmes, bet labprāt pieņem uzslavas par filmu, ēdienu vai automašīnas izvēli. Vīrietis jūtas vislabāk, kad zina, ka dara tevi laimīgu. Ja viņš jutīs, ka tu nenovērtē viņa pūliņus, viņš pārstās censties, un kaut kādā brīdī attiecībās sāksies lieli strīdi…

Tu dusmojies, kad viņš neatbild uz tavām ziņām

Nevajag vīrieti zāģēt tikai tāpēc, ka viņš nav piecu minūšu laikā atbildējis uz tavu ziņu. Viņi necieš nepārtrauktu kontroli. Tā vietā, lai pārmestu, pasaki viņam, ka tev patīk mīļas īsziņas un ka, ikreiz saņemot viņa ziņu, tu smaidi. Kas zina, varbūt tas viņam liks aizdomāties par to, kā tevi iepriecināt, un viņš tev uzrakstīs biežāk.

Avots: Elitedaily.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.