8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Desmit vīrieši, kuri pavisam noteikti salauzīs tavu sirdi

 

pensive young man by Olena Zaskochenko on 500px.com

Misters „nekur pastāvīgi nestrādāju”. Viņa plāni un sapņi iedvesmo, bet, vai viņš ir darījis kaut ko, lai tos īstenotu? Tev ir vajadzīgs nevis tas vīrietis, kurš daudz pelna, bet tas, kurš atbildīti izturas pret savu darbu.

Misters „ceļojošais skatiens”. Viņš nerēķinās ar tavām jūtām, ja atļaujas skatīties uz citu sieviešu dibeniem un flirtēt ar skaistām svešiniecēm.

Misters „alkohola vai narkotisko vielu atkarīgais”. Viņš ir lielisks puisis… Ja vien neskaita viņa kaitīgos ieradumus. Parasti tādiem vīriešiem nevar palīdzēt, ja viņi paši to nevēlas. Paliekot ar viņu, tu grimsi viņam līdzi.

Misters „porno mīlētājs”. Ir normāli, ja rodas vēlme ik pa laikam to paskatīties. Bet, ja tas notiek katru dienu, vairās stundas dienā, tad tas vairs nav normāli.

Misters „emocionālā problēma”. Ja viņš netiek galā ar savām problēmām, tad tu to nevari darīt viņa vietā. Viņam ir problēmas ar uzticēšanos tev, jo bijusī viņu piekrāpa? Tas ir viņa pienākums, tikt ar to galā. Tu tur neesi vainīga.

Misters „upuris”. Viņš žēlojas par to, ka viņam bija grūta bērnība, ka sievietes viņu neciena… Viņš vēlas, lai tu to visu kompensētu. Bet, pat pie labākās gribas, tu to nevarēsi. Tās ir viņa iekšējās problēmas.

Misters „nekā nopietna”. Ja tu piekrīti būt ar tādu kopā, tad neko nopietnu arī negaidi. Viņš nespers nākamos attiecību soļus. Priekš kam? Tu taču tāpat nekur neaiziesi.

Misters „bailes no tuvības”. Šis tips ir līdzīgs iepriekšējam. Sekss viņiem patīk, bet, līdz ko tu sāksi viņam emocionāli pieķerties un tuvināties, viņš aizbēgs.

Misters „apburošais”. Viņš šķiet ideāls. Bet, ja pat pēc ilgāka kopā būšanas laika viņš neatklāj savas personības otru pusi, tur noteikti kaut kas nav kārtībā.

Misters „sliktais puisis”. Tu zini, ka pat nav vērts domāt par to, ka tu esi tā „īstā un vienīgā”, kura spēs viņu mainīt.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.