8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Iemesli, kāpēc tu atkal un atkal atduries pret vienu un to pašu problēmu

 

Broken down car by Sasin Tipchai on 500px.com

Tā kā ap mums darbojas pievilkšanās spēks, tad arī mūsu domām un sajūtām ir liels spēks. Diemžēl, bieži vien mēs šo pievilkšanos izjūtam negatīvā veidā, un pēc laika tā kļūst tik spēcīga, ka vienu un to pašu problēmu pievelk atkal un atkal.

Zemāk ir apkopoti trīs izplatītākie ieradumi, kuru dēļ tavas ierastās problēmas atgriežas atkal un atkal.

Runāt vai sūdzēties par problēmu

Daudziem tieši šis ir iemesls, kāpēc problēma atgriežas atkal un atkal. Liela daļa no mums daudz runā un atkārto vienu un to pašu stāstu atkal un atkal. Žēlošanās par problēmu, sliktām attiecībām vai nejauku priekšnieku var kļūt par ieradumu, un tad tas kļūst par jaunu, līdzīgi problēmu magnētu.

Labā ziņa ir tāda, ka pārstāt žēloties ir diezgan viegli. No sākuma iekost sev mēlē būs sāpīgi, bet ar neliela treniņa palīdzību var panākt brīnumus!

Nepārtraukti domāt par problēmu

Kad mēs par savām problēmām satraucamies, mēs arvien vairāk un vairāk attālināmies no to risināšanas.

Lai gan daudzi no mums saprot, ka negatīva domāšana izraisa problēmas, mūsu domu gājienu ir grūti ietekmēt un mainīt. Mūsu domas virzās ļoti ātri, un atnāk bez lielas piepūles. Tāpēc arī domu kontrolēšana var būt mazliet sarežģīta.

Nākamreiz, kad tevi satrauks kāds jautājums, vienkārši sev pasaki: „Es varu atrisināt šo jautājumu vēlāk, bet tagad es pievērsīšos tam, kas ir patiesi svarīgs”. Un tad pievērsies kādai pozitīvai un atslābinošai nodarbei. Uzmanības novēršana ir lielisks veids, kā sākt savu domu kontrolēšanas procesu. Kad šādas pozitīvas nodarbes kļūs par tavu ikdienu, tu manīsi, kā dzīve mainās uz labo pusi.

Rīkošanās baiļu ietekmē

Mūsu rīcības spēj ietekmēt mūsu pārliecību. Piemēram, iespējams esi dzirdējusi, ka, tad, kad jūties slikti, vajag darīt kaut ko, lai kaut nedaudz uzlabotu sev omu. Pat, ja smaids nav patiess, lūpu kaktiņu pacelšana iedarbojas maģiski, un mēs jūtamies mazliet citādāk. Pat labāk.

Tas strādā, jo mūsu garastāvoklis un darbības iet roku rokā. Garastāvokļa izmaiņas mainīs arī mūsu uzvedību, un uzvedības izmaiņas mainīs mūsu garastāvokli. Tāpēc, maini izturēšanos pret problēmu, un tu redzēsi, ka realitātē tā izskatās citādi.

Mēs iegūstam to, uz ko koncentrējamies. Gribi tu to vai, nē. Kad mēs pieņemam lēmumus, kas tiek balstīti uz bailēm, mēs pievelkam to, no kā baidāmies.

Ja tu tiksi vaļā no šiem trim ieradumiem, negatīvās enerģijas daudzums ap tevi mazināsies. Un tad arī vienas un tās pašas problēmas atkārtošanās beigsies.

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.