6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Tā īstā un vienīgā: Kā atrast sev piemērotāko rokassomiņu

 
Foto: Pinterest.com

Lielākā daļa no mums nespēj dzīvot bez somas-glābējas, kurā var sabāzt un paslēpt visu iespējamo. Bet tāpēc, ka tā ir „mantu glabātuve” nenozīmē, ka tai ir jābūt garlaicīgai. Uzdrīksties eksperimentēt ar krāsām, formām un rakstiem! Lasi tālāk un uzzini, kā un kur atrast sev piemērotāko rokassomiņu.

Izvēlies daudzpusīgumu

Tev nav laika, enerģijas vai līdzekļu, lai katru dienu somiņu pieskaņotu savam vizuālajam tēlam? Izvēlies melnu vai brūnu, jo tās piestāvēs visam! Ja vēlies vēl kaut ko mazliet interesantāku, tad izvēlies bēšos un baltos toņus. Pavasarī būs ļoti atsvaidzinoši!

Ja nu tevi tomēr māc šaubas par to, vai pratīsi krāsas pareizi izvēlēties un sakombinēt, smelies iedvesmu portālā „Pinterest.com” Tur modes un stila ideju ir patiesi daudz.

Košas krāsas un raksti akcentē piezemētu tēlu

Tu bieži valkā parastus džinsus un baltu t-kreklu? Vai varbūt melnu uzvalku? Lai savu tēlu padarītu „svaigāku” un „kičīgāku”, izvēlies sarkanu, oranžu vai rozā somiņu! +piezemēts stils ir labvēlīgs tajā ziņā, ka mierīgi var atļauties nēsāt somu, kurai virsū ir ziedu vai ģeometrisku figūru raksts.

Ja tev ir daudz mantu, izvēlies lielāku somu

Soma, kas ir pārbāzta, izskatās nevīžīgi. Tad jau labāk nēsā pusi mantu maisiņā. Tikai atceries, nevajag sevi pataisīt par ēzeli! Bet, ja nu tev tomēr ir jānēsā līdzi vairāk mantu, līdzās mazajai somiņai nēsā līdzi arī lielo. Vēl labāk – mazo somu ieliec lielajā!

Izvēlies somu, kas atbilst tavam augumam

Esi maza auguma sieviete? Neizvēlies somu, kurā pati mierīgi varētu ietilpt. Tā vietā izvēlies kaut ko mazu vai vidēja izmēra. Esi gara un „liela” sieviete? Izvairies no miniatūrām somiņām, un tā vietā izvēlies lielāku.

Nopērc jaunu somu

Mēs visas varam apgalvot, ka mums ir viena mīļākā somiņa, kura ir bijusi līdzās vienmēr. Bet apstājies uz brīdi. Vai tiešām tā soma vēl izskatās kā jauna? Ja tajā ir manāmas nodiluma pēdas, caurumi, un ādas plaisājumi, tad laid vien šo somu pensijā.

Idejas un iedvesmu jaunam pirkumam var smelties, piemēram, lielākajā somu koppasūtījumu platformā Latvijā www.stiligassomas.lv . Tur ir atrodams pārsteidzoši plašs rokassomu piedāvājuma klāsts par ražotāju cenām. Tāpat tur atradīsi tādas somas, kas Latvijas veikalos nemaz nav nopērkamas.

Foto: Stiligassomas.lv

Izvēlies praktiskās plecu somas un mugursomas!

Ja vēlies kaut ko praktisku, tad izvēlies plecu somu. Kāpēc? Tāpēc, ka plecu somu var valkāt pār plecu, tavas rokas paliek brīvas. Tas pats ir arī ar mugursomām. Jau pagājušajā gadā tās kļuva par itu modes pasaulē, un izskatās, ka arī šogad tās nekur nezudīs. Arī ar tām var eksperimentēt – izvēlies interesantus rakstus un krāsas. + Āda ir nezūdoša vērtība un kvalitātes zīme.

Izvēlies stingru somu ar stabiliem rokturiem

Šādas somas ir sievišķīgas un lieliski piestāvēs gan dodoties uz darbu, gan apmeklējot kādu ballīti.

Izmēģini greznākas ādas

Krokodila vai čūskas āda apavos un somās no modes neizzūd. Ja tu nobriesti šādam pirkumam, tad līdzekļus ieguldi tikai un vienīgi kvalitatīvā precē, kas tev kalpos gadiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.