6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Ja tu dari šīs septiņas lietas, tad nebrīnies, ka esi viena

 

Ижевск by Marat Safin on 500px.com

Tu steidzies

Kad tu satiec jaunu cilvēku, tev rodas jūtas… Tas, protams, ir jauki. Bet tu uzreiz gribi vairāk. Visu un uzreiz. Un tu jau esi iztēlojusies ar viņu kopīgu ģimeni! Tik strauji soļi otru cilvēku var aizbiedēt. Viņa jūtas var attīstīties daudz lēnāk. Pie tam, veidojot mierīgu un nesteidzīgu  pamatu, attiecības var izvērsties stabilākas. Pārliecinies, ka tu un otrs cilvēks domās esat uz viena viļņa, un tad rīkojaties tālāk.

Tu esi pārāk uzmācīga

Nevar tā būt, ka tava laime un prieks ir atkarīgs tikai no otra cilvēka. Ja tu būsi pārāk uzmācīga, tevi gaida vilšanās. Tev ir jāatrod laiks sev, citiem draugiem, ģimenei un hobijiem. It visā ir jāatrod līdzvars. Nenožņaudz otru ar savu mīlestību.

Tu meklē attiecības tikai tāpēc, lai tās būtu

It tāds cilvēku tips, kas visu laiku ir attiecībās, un katru nākamo partneri sauc par to „īsto un vienīgo”. Taču ir skaidrs, ka tās ir attiecības attiecību pēc. Ka tik nebūtu jābūt vienai… Cilvēki nesaprot, ka laiks ar sevi arī ir ļoti svarīgs. Tieši tas palīdz atgūties, pārdomāt dzīvi un saprast, kas tieši tev ir vajadzīgs. Nebaidies izmantot šo vientulības laiku.

Tu izspiego cilvēku sociālajos tīklos

Tas kaut kādā veidā tevī veicina greizsirdību, kurai nebūtu jābūt. Daudzas sievietes pārāk ieciklējas uz to, kas notiek vīrieša sociālajos tīklos. Atstāj pagātni pagātnē, nedomā par to, vai viņš nesarakstās ar vēl desmit citām sievietēm. Nevajag izdomāt problēmu tur, kur tās nav!

Tev ir tieksme melot

Meli vienmēr ir slikti. Agrāk vai vēlāk, bet tie nāk klajā, un slikti būs, pirmām kārtām, tev. Nevajag melot par attiecībām ar bijušajiem, nevajag melot par savām jūtām.

Tu domā par kādu citu

Ja tu vēl joprojām domā par savu bijušo, tad ļauj atgādināt to, ka jūsu attiecības beidzās kāda iemesla dēļ. Nevajag meklēt mierinājumu jaunās attiecībās. Neizmanto citu cilvēku tikai, lai ārstētu savas brūces. Tu ne tikai nepalīdzēsi sev, bet arī sāpināsi otru.

Tu sevi nemīli

Laime un mīlestība sākas tikai un vienīgi no tevis pašas. Ja tu nemīli sevi, tu vari nokļūt toksiskās attiecībās, kurās būsi nelaimīga. Ja tu nemīli sevi, tad tu nespēsi pilnvērtīgi mīlēt otru cilvēku. Tāpēc, kamēr tu esi viena, iemācies mīlēt sevi un atrast laimi sevī. Tad arī ar nākamo vīrieti viss varētu izdoties veiksmīgāk!

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.