7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Piecas lietas, ko katrs vīrietis vēlētos, lai tu dari seksa laikā

 

Sexy young couple kissing and playing in bed. by artur k on 500px.com

Tev, protams, nevajadzētu ļaut vīrietim diktēt, kā tev jāuzvedas gultā. Bet, ja nu tevi tomēr interesē, kas viņam patiktu… Viss ir diezgan vienkārši. Viņi nevēlas neko pārlieku dīvainu un sarežģītu:

Viņš vēlas dzirdēt „neķītras runas”. Nav tā, ka tev ir līdz sīkākajai detaļai jākomentē visu, kas notiek. Bet tu vari tikai pabrīnīties par to, cik ļoti uz vīrieti iedarbojas neķītras frāzes. Ne katra jūtas pārliecināti to darot, bet tev nemaz nav pārāk jākāpj ārā no savas komforta zonas.  Vārdi un frāzes kā „mitra”, „sajūtas ir lieliskas”, „spēcīgāk” var darīt brīnumus.

Viņš vēlas, lai tu dažkārt uzņemies vadību. Nē, tev nav viņš jāizrīko. Pietiks ar to, ka ik pa reizei tu viņam uzrāpsies virsū, pārliksi viņa rokas pāri galvai un „paņemsi” viņu. Pozu maiņas ierosināšana arī var būt diezgan seksīga. Nekas pārāk sarežģīts.

Viņš vēlas, lai tu ierosini jaunas pozas. Ja tu esi atklājusi jaunu pozu, vīrietis priecāsies, ja tu tajā ar viņu padalīsies un ierosināsi izmēģināt. Viņiem patīk radošums un jauni izaicinājumi. Nesatraucies, ja poza neizdodas kā cerēts. Viņiem patīk, ka tu vēlies izmēģināt kaut ko jaunu. Tikai tā jūs varat saprast, kas jūsu attiecībās darbojas vislabāk.

Viņam patīk pārsteigumi. Jā, daži vīrieši varētu samulst, ja tu seksa laikā no pagultes izvelc savu mīļāko vibratoru. Bet ikdienas situāciju pārvēršana par seksa izklaidi, gan varētu patikt. Sēžat istabā un skatāties televizoru? Pārvērt to par lielisku seksa sesiju! Šādi brīži, kad tu nespēj sevi kontrolēt, vienmēr tiek pozitīvi novērtēti no vīrieša puses. Vari piesaistīt arī „vizuālos materiālus” – seksīgu apakšveļu, kostīmiņus… Tikai vispirms noskaidro, kas tavam vīrietim vispār patīk, un tad rīkojies!

Viņš grib tevi redzēt. Vīriešus ļoti uzbudina iespēja tevi kārtīgi seksa laikā apskatīt. Jātnieces vai apgrieztās jātnieces poza paver viņam lielisku skatu uz tavu seju un ķermeni. Ja tu esi pietiekami drosmīga, ļauj vīrietim skatīties, kā tu apmierini pati sevi. Ja tu gribi, lai viņš „sāk jukt prātā”, neļauj viņam sevi aiztikt un skūpstīt. Uzbudinoši…

 

Avots: Womansday.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.