13 C
Rīga
sestdien, oktobris 24, 2020

BlogaViensPlusViens.lv autores Lauras Grēviņas receptes Lieldienu brīvdienām!

 

 

Pankūkas ar zaļo biezpienu
Sastāvdaļas :

Pagatavošana:

Pagatavo plānās pankūkas pēc norādēm uz iepakojuma. Biezpienu sablendē ar avokado un krējumu / jogurtu. Pievieno citrona sulu, sāli un piparus pēc garšas. Smērē pildījumu uz plānajām pankūkām, pārkaisi ar zaļumiem. Sarullē / saloki un pasniedz.

Pica ar puķkāpostiem un fetas sieru
Sastāvdaļa:

Piezīme: no maisījuma sanāk 4 picas 20-24cm diametrā.

Pagatavošana:

Pagatavo picas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Sadala četrās daļās, izrullē..

Uz vienas no picām uzsmērē tomātu mērci. Liec virsū puķkāpostus, desiņas un fetas siera gabaliņus.

Cep 220 grādos 15-20 minūtes. Pasniedz kopā ar svaigām bazilika lapiņām.

Ātrā riekstu – ogu kūka

Sastāvdaļas biskvītam:

Sastāvdaļas garnējumam:

  • 300 ml saldā krējuma
  • 100 g krēmsiera
  • 100 g pūdercukura
  • Ogas un / vai mazie zefīriņi (marshmallow)

Pagatavo kūkas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Pievieno kakao un zemesriekstu sviestu. Mīklu lej ietaukotā cepamformā. Cep 180 grādos 25-30 minūtes.

Krēmu pagatavo, kamēr kūka cepas. Saputo saldo krējumu. Putošanas beigās pievieno krēmsieru un cukuru, un saputo ar mikseri visu kopā.

Kūkas biskvītu sagriezuz pusēm. Sagatavoto krēmu iesmērēpa vidu un uz kūkas virsmas. Dekorē ar ogām un / vai zefīriņiem.

 

Labu apetīti un gardas Lieldienas!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!