8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Smieklīgi un mulsinoši: Kā bērni pieķēra savus vecākus seksa laikā

 

Happy Couple On Bed by Niphon Chanthana on 500px.com

„Šķita, ka vienu nakti mums paveicās, jo bērni agri aizgāja gulēt. Bet desmit minūtes vēlāk, mūsu piecgadīgā meita ieskrēja mūsu istabā, nobijusies no pūces ūjināšanas aiz loga (ja kas, tā patiesi bija pūce, nevis mēs). Mans vīrs izlēca no gultas un nokaunējies aizskrēja uz vannasistabu, bet es meitai pateicu, ka es un tētis kutinājām cits citu. „Kāpēc jūs kutināties bez pidžamas?” viņa pajautāja. „Tāpēc, ka bez pidžamas vairāk kut!” es atbildēju.”

„Es un mans vīrs bijām atvaļinājumā kopā ar saviem bērniem (toreiz 8 un 10 gadi). Vienu nakti, pēc pāris glāzēm vīna, mēs uzlikām bērniem filmu, aizvērām istabā durvis, un paši sākām mīlināties. Sekss bija lielisks (kā jau atvaļinājumā) un mēs bijām pārņemti ar to. Bet, acīmredzot, mūsu jaunākais dēls ienāca istabā (mēs to nemanījām), un tad aizskrēja, lai pateiktu to brālim, kurš atnāca līdzi, lai arī paskatītos, kas notiek. Tā noteikti viņiem bija šokējoša aina: bija karsts, tāpēc mēs bijām pilnīgi kaili, bez jebkādām segām. Es apģērbos un iegāju viņu istabā, kur viņi ķiķināja un izlikās, ka skatās televizoru. Beidzot mans vecākais dēls teica: „Es nekad nespēšu izdabūt šo ainu no sava prāta.” Man patiesi nāca smiekli! Es pateicu, ka mēs visi jūtamies apkaunoti. Tagad dēliem ir 20 un 22 gadi, un viņi joprojām mums atgādina par to gadījumu. Es viņiem vienmēr atbildu: „Nu, vismaz jūs redzējāt mammu un tēti viņu labākajā formā!””

„Es un mans vīrs tikām pieķerti divas reizes vienas dienas laikā! Mums bija ļoti jautra Sestdiena, tāpēc, kamēr mūsu četrgadīgā meita bija pielipusi pie TV ekrāna, mēs ieskrējām guļamistabā, lai mazliet „izklaidētos”. Toreiz mums istabā vēl nebija durvju, tāpēc skaidrs, ka pēc pāris minūtēm meita stāvēja durvīs un uz mums skatījās. Paldies dievam, mēs bijām zem segas, tāpēc pārtraucām procesu, un lūdzām viņu iet atpakaļ pie TV. Pēc pāris stundām mazā aizgāja gulēt, tāpēc mēs atgriezāmies guļamistabā, lai pabeigtu iesākto. Pēc brīža mēs atkal pamanījām meitu, stāvam durvju ailē. Mans pacietības mērs bija pilns. Es pateicu vīram, ka viņš nedabūs nekādu seksu, līdz istabā nebūs durvis. Jau tajā pašā dienā viņš tās ielika.”

„Kad mūsu 11-gadīgā meita mūs pieķēra, mēs ar viņu jau bijām runājuši par putniem un bitēm, tāpēc bija skaidrs, ka viņa zināja seksa pamatus. Bet viņa noteikti bija pārsteigta un šokēta, ieraugot mani ar vīra locekli mutē. Es zinu, ka viņai tas šķita pretīgi, bet es jutu, ka esmu viņai pskaidrojumu parādā. Tāpēc mēs apsēdāmies, un es viņai izstāstīju, kas ir orālais sekss. Tas bija ļoti dīvaini, bet labi, ka viņa to dzirdēja un uzzināja no manis, nevis no kāda svešinieka.”

„Kad manai meitai bija 15 gadu, es vienu rītu pamodos, un savā telefonā atklāju trīs neizlasītas ziņas. 23:44 – Jūs oficiāli esat mani samaitājuši. 23:48 – Es dzirdēju tevi un tēti savā istabā, un tas nav kaut kas tāds, no kā es vēlētos pamosties. 23:58 – Nākamreiz ieslēdziet radio vai mūziku.”

„Es un mans vīrs vienu nakti „izklaidējāmies”, jo domājām, ka mūsu bērni guļ. Kad mēs beidzām, mūsu piecgadīgā meita meita pieklauvēja pie durvīm, ienāca iekšā, un savā jaukākajā balsī teica: „Mammu, veļasmašīna ir beigusi mazgāt.” Es ar vīru bijām nesaprašanā, jo nekāda veļa nemazgājās. Un tikai tad  es ar vīru sapratām, ka viņa ir dzirdējusi to, kā gultas mala sitas pret sienu, un izklausās pēc veļasmašīnas. Tad es atbildēju: „Ā, jā. Es aizmirsu, ka uzliku mazgāties zeķes. Paldies, ka atgādināji. Vari iet gulēt, Sirsniņ.” Kopš tās reizes slepenais vārdiņš seksam mums ir „zeķu mazgāšana”.”

„Vienu rītu pēc kaislīga seksa mans naktskrekls un biksītes mētājās uz grīdas, blakus gultai.Mana piecgadīgā meita ienāca istabā, lai pateiktu „labrīt” un pajautāja, kāpēc es nakts vidū novilku savas biksītes. „Vai tas tāpēc, ka tev arī sanāca negadījums?” viņa pajautāja. „Nē, bet vai tev gadījās? Kāpēc tu mani nepasauci?” Viņas atbilde: „Es gribēju, bet jūs bijāt tik aizņemti, ka es aizgāju atpakaļ gulēt.” Mans vīrs kļuva koši sarkans, un vēl līdz pat šai dienai mums nav skaidrs, kurā brīdī viņa ienāca istabā, un ko viņa redzēja.”

 

Avots: Womansday.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.