1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Interesanti: Atklāj, ko tavu lūpu forma var atklāt par tavu personību

 

Kādam lūpas ir tikai vieta uz sejas, kuru nokrāsot vai noskūpstīt. Bet daudzi cilvēki (īpaši speciālisti, kas nodarbojas ar cilvēku pētīšanu) spēj sasaistīt lūpas ar rakstura iezīmēm. Izpēti savas lūpas un noskaidro, ko tās par tevi atklāj!

Lielas, pilnīgas lūpas

Šie cilvēki ir radīti tam, lai par kādu rūpētos. Ja tavas lūpas ir šādas, tad tu bērnībā noteikti slepus baroji klaiņojošus kaķus un suņus, labprāt devies uz dzīvnieku patversmi ,un vienmēr vēlējies kādu dzīvnieciņu aiznest mājās.  Tev ir izteikts mātišķais instinkts un vēlme aizsargāt un rūpēties par citiem. Stres situācijās tu vispirms padomāsi par citiem, un tikai tad par sevi.

Augšlūpa ir lielāka par apakšlūpu

Šie cilvēki bieži vien ir tādas… „drāmas karalienes”. Šie cilvēki ir emocionāli, harizmātiski, mīl dzīvi un piesaistīt apkārtējo uzmanību. Viņi par sevi ir augstās domās un mīl atrasties uzmanības centrā. Tāpat viņi vienmēr prot atrast un pastāstīt smieklīgākos jokus.

Apakšlūpa ir lielāka par augšlūpu

Tu neesi dzimusi, lai darītu biroja darbu. Kā cilvēks var visu dienu sēdēt, ja ārā ir tik daudz interesantu lietu un vietu? Šie cilvēki zina, ko nozīmē izklaidēties. Viņiem vienkārši ir nepieciešams enerģisks dzīvesveids, jauni iespaidi, jaunas vietas, ko apmeklēt un jauni cilvēki apkārt. Šie cilvēki ir ziņkārīgi, sabiedriski un atvērti visam jaunajam.

Vienkāršas/ vienmērīgas lūpas

Šie cilvēki, tāpat kā viņu lūpas, ir līdzsvarā. Lai risinātu kādu jautājumu, viņi vienmēr lik lietā loģiku un veselo saprātu. Viņa spēcīgā rakstura puse ir spēja ieklausīties citos. Kritiku viņi uztver diezgan viegli un respektē apkārtējo viedokli. Saniknot viņus ir gandrīz neiespējami. Neraugoties uz viņu nopietno dabu, viņi mīl jokot un smieties. Viņiem glāze vienmēr ir „pa pusei pilna”.

Plānas lūpas

Šie cilvēki bieži vien ir vientuļnieki. Viņiem tā vienkārši patīk. Uz muzeju, teātri un ceļojumā viņi mierīgi var doties vieni. Taču, neraugoties uz savu mīlestību pret vientulību, viņi ļoti labi jūtas mājās, tuvāko cilvēku kompānijā. Tāpat viņi diezgan viegli tiek galā ar problēmām.

Augšlūpas bedrītei ir „asas” līnijas

Šie cilvēki ir ļoti radoši. Ļoti bieži viņi kļūst par talantīgiem māksliniekiem vai mūziķiem. Viņi lieliski atceras sejas un vārdus; viņiem ir lielisks kontakts ar jebkuru cilvēku, ar kuru kontaktējas, un viņi vienmēr ir lietas kursā par to, kas notiek. Viņi ir sabiedriski un gandrīz vienmēr sasniedz labus rezultātus it visā, ko dara.

Augšlūpas bedrītei ir noapaļotas līnijas

Šie cilvēki ir līdzjūtīgi, jūtīgi un labsirdīgi. Viņi pārdzīvo par katru mazāko problēmu vai neveiksmi, un vienmēr atrod laiku, lai palīdzētu citiem. Palīdzēt tiem, kam dzīvē neveicas, ir šo cilvēku aicinājums. Ja nebūtu šādu cilvēku, pasaule „apstātos”.

Augšlūpai ir ļoti neizteikta bedrīte

Šie cilvēki ir atbildīgākie un uzticamākie no visiem. „Paveic, pat, ja sāpēs” ir viņu moto. Viņi nezina tādu vārdu kā „neiespējami”, undarba izpildes termiņi viņus neuztrauc. Viss tiks paveikts tieši laikā. Viņu tuvinieki zina, ka uz šiem cilvēkiem var paļauties jebkurā dzīves situācijā.

Mazas, pilnīgas lūpas

Cilvēki ar šādām lūpām bieži vien ir koķeti un pat ļauni. Galvenā dzīves prioritāte? Pašu jūtas un labums. Ja viņi paši par sevi nerūpējas, neviens cits to nedarīs. Attiecību sākumā šie cilvēki varētu šķist patmīlīgi, bet tas tā nav. Viņi ir līdzjūtīgi un uzticīgi draugi. Viņi neliks savas vajadzības augstāk par citu. Taču sev pāri darīt viņi neļaus nekādā gadījumā. Ja viņi jutīsies nemīlēti un ierobežoti, tev nāksies no viņu dzīves pazust.

Ļoti šaura augšlūpa

Šiem cilvēkiem ir izteiktas līdera īpašības. Rodas iespaids, ka caur viņu vēnām plūst nevis asinis, bet gan uguns! Viņiem piemīt lieliskas pārliecināšanas spējas, un viņi zina, kā pieturēties pie sava mērķa. Viņi izstaro enerģiju un iedvesmo. Viņi ir dzimuši veiksminieki. Kamēr karjera viņiem plaukst un zeļ, romantiskas attiecības var sagādāt ne mazumu problēmu, jo viņu dzīves mērķis ir „būt kādam”, nevis „būt ar kādu”.

 

Avots: Brightside.me

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.