13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vēlies dienas laikā izskatīties lieliski? Uzklāj dienas grimu pareizi

 
Foto: Pinterest

Ideālais tonis

Svarīgs punkts dienas grima uzklāšanā ir pareizais pamats. Izmanto tonālo krēmu ar gaismu atstarojošajiem elementiem. Viegls, mitrinošs līdzeklis piepildīs tavu ādu ar veselīgu mirdzumu. Gaismu atstarojošie elementi palīdzēs nogludināt visus nelīdzenumus un izlīdzinās ādas toni.

Hailaiteris (izgaismotājs)

Atceries – bez šī līdzekļa neiztiek neviens lielisks dienas grims. Ar šī līdzekļa palīdzību tu vari izcelt vaigu kaulus, acu iekšējos kaktiņus, augšlūpas bedrīti, zonu tieši zem uzacīm… Hailaiteris palīdzēt tev akcentēt sejas aprises!

Izteiksmīgas uzacis

Nekas tā neizrotā seju, kā koptas un izteiksmīgas uzacis. Uzacis var ērti iekrāsot ar ēnām (sausā tekstūra ļaus tām izskatīties dabiskākām, neatstājos asas un šķidras robežas). Ar birstītes palīdzību vispirms aizpildi „tukšumus” uzacīs, un tad vienmērīgi iekrāso arī visu pārējo.

Vaigu sārtums

Veselīga izskata sejas noslēpums – viegls un akcentējošs vaigu sārtums (ziemā vislabāk izskatīsies maigs gēla vai krēmveida tekstūras vaigu sārtums).

Izteiksmīgas acis

Dienas grims nav iedomājams bez izteiksmīga, bet neuzbāzīga un viegla skatiena. Lai šādu efektu iegūtu, uzmanību pievērs skropstām un to kontūrai. Uzvelc šauru acu lainera līniju un uzkrāso skropstu tušu. Pavisam vienkārši, bet akcentējoši!

Apsveicu! Tavs dienas grims ir gatavs!

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.