4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

10 īpašības, kuras visi vīrieši labprāt redzētu savās sievietēs

 

Laba sirds. Laba, mīloša, gādīga. Kad viņa viņam smaida, viņš nespēj nesmaidīt pretī. Sieviete, kura izstaro sirds siltumu un rūpējas par sev mīļajiem – tādu vīrietis noteikti gribētu precēt.

Sapratne un līdzjūtība. Vīrietis grib, lai viņa sieva justu viņam līdzi, atbalstītu un motivētu darīt vairāk. Dzīvē bieži vien nākas saskarties ar ne mazumu problēmu, tāpēc viņš vēlas, lai sieviete viņam palīdzētu tikt tām pāri.

Ambīcijas. Sievietei nav tikai jāatbalsta vīrieša dzīves mērķi. Arī viņai pašai ir jābūt saviem mērķiem. Ambiciozai sievietei ir skaidrs skats uz savu nākotni un apkārtējo pasauli.

Pastāvīgums. Nevienam nepatīk sievietes, kas pēc kāzām uzreiz izmainās par 180 grādiem. Ja viņas rīcība ir neprognozējama, ir grūti zināt, kā viņa uzvedīsies konkrētā situācijā. Vienu reizi tas varbūt netraucēs, bet regulāri… Nē, nē, vīriešiem patīk pastāvīgums.

Centība. Kāpēc zūd „dzirksteles” un romantika? Tāpēc, ka cilvēki attiecībās pārstāj censties! Bet vajag tikai mazliet, lai attiecības saglabātu: kopīgas tradīcijas, mazi pārsteigumi, intīmas sarunas… Ja sieviete arī ilgstošās attiecībās turpina darīt to, kas viņas vīrietim vienmēr ir paticis, tas norāda uz to, ka viņa vēlas būt viņam līdzās.

 Līdzīgas vērtības. Diemžēl (vai par laimi), bet, lai arī cik ļoti mūs saistītu cilvēks, ilgstošām attiecībām ir nepieciešamas kopīgas vērtības. Tas ir, kam mēs ticam, kā esam audzināti, kāda ir parliecība, kāda ir izturēšanās pret sevi un citiem, kādi nākotnes plāni utt.

Fiziskā pievilcība. Bez tās attiecības pat īsti nevar sākties. Ārējais izskats ir svarīgs, un vīrietim ir svarīgi, ka sieviete par sevi rūpējas.

Draudzīgums. Katram vīrietim ir svarīgi, lai viņa sieviete uztur draudzīgas attiecības ar viņa draugiem un radiem.

Humora izjūta. Pirmkārt, sievietei ir vienkārši jāsaprot sava vīrieša joki. Citādāk ar laiku attiecībās sāksies problēmas. Otrkārt, humora izjūta atvieglos dzīvi tad, kad būs jārisina kādas problēmas.

Mīlestība un pieķeršanās. Vīrietim ir svarīgi just, kā viņa sieviete jūtas drošībā, kad ir viņam blakus. Viņam ir svarīgi zināt un just, ka sieviete viņu mīl, un vēlas būt ar viņu kopā.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.