3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Apģērba izvēle ir plaša un mulsinoša: Kā atrast sev piemērotāko stilu?

 

Woman In Bedroom Looking At Clothes In Wardrobe by Guerilla Images on 500px.com

Kaut kad Koko Šanele izteicās, ka mode nav pastāvīga un ātri mainās, bet stils gan cilvēkam paliek nemainīgs. Būt neatvairāmai, noslēpumainai un interesantai – par to sapņo daudzas sievietes. Bet, ko darīt ja stila izjūta nav dabas dota? Kā to atrast?

„Studē” sevi

Nevajag censties akli kopēt citu cilvēku ģērbšanās manieres, jo tu, tāpat kā viņi, esi unikāla personība, un unikalitāte vienmēr ir labāka par kopiju. Padomā, kāds apģērbs spēs izcelt un rotāt tieši tavu figūru, perfekti atbildīs tavam vecumam, sociālajam stāvoklim un dzīvesveidam.

Mazliet pafantazē: iedomājies, ka tev tiek dota iespēja veselu gadu iepirkties pasaules labākajos apģērbu veikalos. Ko tu iegādātos? Kādus apģērba gabalus vēlētos piemētīt? Prātā izjūti apkārtējo skatienus, kas vērsti tavā virzienā…. Atceries šo sajūtu un notici tam, ka tu spēj izskatīties lieliski!

Interesējies par modi

Skaties TV raidījumus, kuros apspriež jaunākās modes tendences; šķirsti modes žurnālus, kuros ir daudz bildīšu; lasi informāciju interneta plašumos; izpēti gaumīgu slavenību stilu (Viktorija Bekhema, Keita Holmsa, Miranda Kerra, Keita Mosa utt.). Visā lielajā informācijas gūzmā atzīmē tās detaļas, kas tevī raisa lielāko interesi. Kā to ieviest savā dzīvē? Cik ērti un piederīgi tas būs?

Tāpat ieklausies draudzeņu padomos un sasaisti to ar profesionāļu viedokli. Veicot pētījumus, tu izstrādāsi pati savu viedokli un skatījumu uz modes pasauli.

Nebaidies eksperimentēt

Bailes, ka jaunais izrādīsies šausmīgāks par ierasto veco, daudzām sievietēm traucē eksperimentēt ar savu ārieni. Vēlies nomainīt matu griezumu vai krāsu, uzmērīt citādākus svārkus, izmēģināt jaunus aksesuārus? Ja vēlme ir, tad tai ir jāļaujas! Pat neveiksmīgs mēģinājums nesīs tev daudz labuma, jo tad tu noteikti zināsi, kas tev nepiestāv.

Ir noteikumi, pie kuriem pieturoties, tu vari izvairīties no kļūdām, izvēloties apģērbu. Lūk, daži no tiem:

-Nejauc kopā siltos un vēsos krāsu toņus;

-Krāsu gammu izvēlies atbilstoši savam krāsu tipam;

-Vienā piegājienā izmanto ne vairāk kā trīs krāsas, citādāk izskatīsies pēc klauna;

-Apģērba gabalus no bieza materiāla ir jāvelk pa virsu citiem, nevis zem;

-Labāk, lai garderobē ir mazāk kvalitatīvu drēbju, nekā vairāk nekvalitatīvu;

-Izvēloties vienkāršu bāzi (piemēram, džinsi un krekliņš) var vairāk variēt ar aksesuāriem.

 

Esi uzstājīga, pacietīga, drosmīga un kreatīva, un tev noteikti izdosies atrast sev piemērotāko stilu!

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.